Cautare

804 de rezultate pentru "dosarele extraterestrilor serial" (3.16 secunde)
O justitie care pluseaza in disputa cu aceeasi televiziune la numarul de episoade ale interminabilului serial "coruptia in fotbal" si, cand nu are ce face, ii convoaca pe sefii din fotbal la a mai da cu subsemnatul la DNA, doar-doar o gasi vreun fir pentru a putea inainta ancheta.
PRO TV - "Cu un pas inainte" - rol principal intr-un serial de maxima audienta - profesoara de balet Edith Dinescu, 2005 "Ticalosii" - rol principal feminin, regia Serban Marinescu 2004 - "Fix Alert", parte secundara, regia Florin Piersic Jr.
In 2020, Meghan si Harry, au semnat un contract pentru a produce serial despre natura. Un scurt trailer a fost deja lansat.
In emisiunea 60 de minute a televiziunii CBS, din luna mai 2017, Bigelow a declarat ca este absolut convins de existenta extraterestrilor si de faptul ca OZN-urile viziteaza Pamantul.
Dan D.Farcas (Magazin): Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
Atunci cand Larson afirma ca nu dispune de "niciun fel de dovezi", acestea nu se refereau la fenomenul OZN ci la interactiunea extraterestrilor cu oamenii.
Marcel spunea ca el si D‘Amato s-au intalnit in jurul unei mese de conferinte, pe care era un roman scris de Whitley Strieber numit "Majestic", tratand despre accidentul de la Roswell si despre un grup de control MJ-12, infiintat pentru a face fata venirii extraterestrilor pe Pamant.
Spre deosebire de imaginea populara a extraterestrilor, diapozitivele infatiseaza un umanoid mic, asemanator descrierii facute de martorii de la Roswell.
MAGAZIN: Ce facem daca primim un mesaj extraterestru? (Autor: DAN D. FARCAS) Se spune ca, in anii 1950, fizicianul italian Enrico Fermi s-ar fi intrebat:
adevarata istorie a omenirii (Atlantida, uriasi etc.), pacte secrete cu extraterestrii, natura OZN-urilor, existenta extraterestrilor (vii sau morti) in baze militare unde nu se poate intra, dar si multe alte lucruri.
Intentiile extraterestrilor au fost si sunt comunicate, inca din vechime, unor contactati. Ei lasa la liberul consimtamant al subiectului daca vrea si poate sa indeplineasca misiunea propusa de ei.
Revista Magazin: Nick Pope, militarii si OZN-urile (Autor: Dan D.
Explorari robotice ale Sistemului Solar Politicienii si extraterestrii - Dimitri Medvedev a recunoscut existenta extraterestrilor, la finalul unui interviu din 30 noiembrie 2012 acordat unor canale de televiziune din Rusia.
Cereri de desecretizare Viggiani are o experienta de peste 30 de ani in anchetarea rapoartelor privind observatii OZN, jurnalism academic si de radio, cu un accent special asupra fenomenului OZN si extraterestrilor.
Price i-a pus pe masa, in 1973, lui Puthoff, un dosar cu rezultatele unei investigatii facuta din proprie initiativa, prin care spunea ca a identificat si a descris patru locatii in care s-ar afla baze subpamantene ale extraterestrilor.
Pentru noi, comportamentul extraterestrilor ar putea parea ingrozitor, prostesc, ori chiar ridicol; dar nu trebuie sa uitam ca ei sunt nepamanteni in toate sensurile cuvantului.
N-ar trebui sa ne facem griji cu privire la venirea extraterestrilor ca sa ne rapeasca. Lasa-i pe altii sa vorbeasca despre asta.
Din acel moment, in fiecare an s-au inregistrat zeci de cazuri de observatii OZN, ca si de intalniri - de la presupuse rapiri pana la viol, toate puse pe seama extraterestrilor.
In anii '80, a devenit cunoscut ca -decenii de-a randul - el a corespondat cu anchetatorii OZN si a hartuit militarii pentru a i se permite accesul la asa-numita camera albastra a hangarului, unde conspirationistii cred ca sunt pastrate trupurile extraterestrilor cazuti la Roswell.
Pana la sfarsitul anilor 1950, asocierea subiectului farfuriilor zburatoare cu excesul si superficialitatea americana si capitalista a devenit ceva obisnuit in filmele si productiile de scena, folosind in mod regulat imaginea extraterestrilor care ne viziteaza de pe o alta planeta ca un motiv pentru a ironiza Occidentul.
google-analytics.com