Cautare

804 de rezultate pentru "dosarele extraterestrilor serial" (3.25 secunde)
Razboiul de Independenta, serial tv (regia Doru Nastase, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, 1977), potrivit volumului 1234 cineasti romani (Editura Stiintifica, Bucuresti, 1996).
Victoria a devenit femeie de afaceri In plus, din 2001, ea a decis sa renunte definitiv la actorie, ultimul serial in care a jucat fiind Titanii, si s-a concentrat mai mult pe afacerile ei.
Show-ul a fost deschis de catre artist impreuna cu Ecaterina Ladin Tinca, actrita care joaca rolul lui Dalinda din serial, cu Mai stii si Foaie verde, foaie fraga.
Filmul Downton Abbey este bazat pe renumitul serial TV britanic cu acelasi titlu. Actiunea filmului se petrece in anul 1927.
E unul dintre cele mai rafinate, i-as zice chiar mai mult decat un serial, e mai degraba un foileton. Inainte de a urmari filmul, ambasadorul Marii Britanii in tara noastra a vorbit despre productia englezeasca.
(care a murit la 4 iulie 2000) privind incidentul Big Sur se gasesc intr-o scrisoare, datata 15 noiembrie 1995, catre Curt Collier, producator al unui serial de televiziune.
Felicity Huffman Nu este pentru prima data cand actrita din celebrul serial Neveste Disperate” a optat pentru o creatie a designerului roman stabilit la Hollywood.
Netflix a anuntat ca indragitul serial se va incheia dupa sezonul al saselea, care este acum in productie si va avea premiera in 2018.
Am avut momente in care m-am intrebat daca ma uit la un serial animat facut in Japonia sau e chiar pe bune ce vad.
FARCAS) Am prezentat, in mai multe articole, pe aceasta pagina, activitatile organizatiei To the Stars Academy of Arts and Sciences (TTSA), cea care a reusit sa oblige Pentagonul sa recunoasca existenta unui proiect de 22 de milioane de dolari pentru studierea fenomenului OZN si a facut publice trei videoclipuri, cu imagini de termoviziune, infatisand urmarirea unor OZN-uri de aviatorii militari, videoclipuri declarate de US Navy autentice si neidentificate.Tot TTSA a realizat un serial de sase episoade, difuzate pe History Channel, in care martorii acestor faimoase intalniri au detaliat si comentat dramaticele lor intalniri.
In plus, in aprilie 2019, Marina militara a SUA a actualizat protocoalele prin care personalul sau trebuie sa raporteze aeronavele neidentificate, iar in mai, organizatia To the Stars Academy (TTSA) a lansat un serial de 6 filme in care depun marturie numeroase persoane care au asistat la intalnirile OZN in cauza.
Tot cehii urmaresc cu nesat episoadele unui serial politist (militienesc, de fapt) de odinioara, care bate toate audientele, dar n-ar vrea sa intre in colimatorul protagonistului, maiorul Zeman, care lovea necrutator in dusmanii regimului.
Pe langa aspectul umoristic al serialului, caci este vorba despre un serial in care te poti distra si minuna privind ce face un gurist, renumit de altfel, in viata sa de zi cu zi, filmuletul are si o latura trista.
Aveam senzatia, eram convinsa la un moment dat de cand a inceput isteria "siropurilor" in serial, ca va veni si timpul cand gospodinele de pe plaiul mioritic se vor satura.
Romania a devenit o tara in care tanara generatie isi doreste numai putere, bani si faima, in care perspectiva este aproape invizibila, in care presedintele unui club sportiv este luat drept model de succes, in care oamenii simpli casca uimiti gura la circul nocturn de pe OTV in care sunt prezentate cazuri "spectaculoase" in serial, incat iti vine sa-ti iei campii, in care pensionarii stau lunar la cozi interminabile in fata farmaciilor doar pentru a supravietui, in care un procent insemnat din populatie a votat in 2004 cu Vadim Tudor desi acesta si-a expus in nenumarate ocazii planul dictatorial.
Mariajul lor ar putea fi un adevarat scenariu de telenovela politica, plinsul lui Traian Basescu pe umarul lui Stolojan fiind bun de generic pentru toate episoadele lacrimogene din serial.
Certurile lor, devenite clasice si in serial televizat, nu au ajuns deloc la public, dar au impresionat lideri politici mai slabi de inger.
Iar subiectul de presa se va estompa, jurnalistii avand de dezbatut moralitatea TVR de a difuza un film despre spaga lui Remes, de cautat o Elodia, de comentat o ironie a presedintelui, de promovat un sarut intre femei intr-un serial stupid.
Si, daca noi avem ucigasii nostri cu care inspaimantam Europa, ii au si ei pe ai lor, criminali de care am auzit nu doar din celebrul serial "Caracatita".
Dar intr-o zi se va sfarsi si acest serial. Elodia va fi gasita, intr-un fel sau altul: vie - caz in care ne vom mira doar foarte putin - sau moarta - caz in care ne vom mira la fel de putin.
google-analytics.com