Cautare

804 de rezultate pentru "dosarele extraterestrilor serial" (3.45 secunde)
Pentru multi oameni, autopsia filmata constituia dovada mult asteptata a existentei OZN-urilor si a prezentei extraterestrilor pe planeta noastra. Entuziasmul public nu a fost insa impartasit si in comunitatea ufologilor.
Punctul lui de vedere privind dosarele desecretizate poate fi rezumat prin urmatoarele: ... El, ca si alti ufologi, se intrebau daca au fost desecretizate chiar toate dosarele OZN si nu cumva cele care aveau o semnificatie mai grava pentru aparare au ramas inca ascunse.
SRI incepe din aceasta saptamana predarea cartotecii privind dosarele fostei Securitati, care vor intra in posesia Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Comisia juridica a Senatului va elabora, in termen de trei saptamani, rapoartele asupra cazurilor Seres si Pacuraru, prima sedinta urmand sa aiba loc miercuri, iar dosarele celor doi pot fi consultate de orice senator, care insa nu va fi lasat singur in incapere cu documentele respective.
Propunerea de a renunta la crearea subcomisiei de raportori care sa studieze dosarele, asa cum s-a intamplat in cazurile anterioare, a apartinut deputatului PD-L Petre Ungureanu.
Presedintele PSD crede ca neacordarea avizului de catre parlament pentru dosarele de coruptie ale politicienilor nu reprezinta principala problema a justitiei in acest moment. Deficientele justitiei din Romania sunt mult mai profunde si nu trebuie reduse la dosarele penale ale liderilor politici, care nu primesc avizul parlamentului pentru a ajunge in instanta, a declarat sambata, la Craiova, presedintele PSD, Mircea Geoana.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Un eventual esec in progresul legat de dosarele de mare coruptie cu certitudine va aduce Romaniei un raport negativ.
Potrivit informatiilor primite de la Biroul Judetean de Renta Viagera Dolj, in ceea ce priveste dosarele in care renta a fost solicitata in baza unor contracte de vanzare-cumparare, in 35% din cazuri, beneficiarii tranzactiilor au fost persoane juridice.
Dintre dosarele depuse in acest sens, peste 98% sunt deja finalizate, restul fiind inca in lucru.
Obiectul supararii sale este serialul UFOs Declassified difuzat de televiziunea Smithsonian, serial lansat in SUA in ianuarie 2015 si care a fost recent reluat.
Daca observati toate dosarele aparute in ultimul timp, veti vedea ca oamenii nu au cedat cand erau maturi. ... Cartea a aparut, apoi a iesit un mare scandal, pentru ca Eugen Barbu a publicat un intreg serial in "Saptamana", in care scria ca sunt anticomunist si legionar.
Acesta, cand a fost intrebat daca Dumnezeu se va fi intrupat in diversele lumi din Univers, a spus ca Dumnezeul pe care el il vede in Iisus "va face ceea ce este necesar." Wilkinson, dupa ce recunoaste ca "unele dintre problemele teologice necesita mai multa gandire", isi pune intrebarea de ce este omenirea atat de fascinata de cautarea inteligentelor cosmice, de "fenomenul "dosarele X" al vizitelor extraterestre, ca si de cea mai mare parte a industriei science-fiction".
Doty spune ca a actionat chiar si in calitate de consultant pentru serialul Dosarele X.
I-am spus ca am o problema cu doi baieti care nu-si gasesc dosarele. ... Mi-a spus sa trec pe la el sa dea un telefon la Judecatoria Viseu sa vada daca sint dosarele acolo. Dosarele au fost trimise de acolo.
Revenind la dosarele pentru care fostul primar al localitatii Ciocarlia este cercetat penal, putem sa mai amintim dosarul cu nr.
Se stia de mult despre dosarele care i se coc lui Nastase, dar nu se stia cand si cum vor exploda acestea pe piata.
Dosarele rambursarilor ilegale, impotmolite la Parchetul General Singurele cercetari asupra jafului celor peste 5 milioane de dolari din banii publici s-au concentrat asupra unora dintre patronii mai marunti ai firmelor implicate in delapidarea bugetului de stat, precum si asupra lui Stefan Branza, Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu (fostul director adjunct, respectiv fostii sefi de serviciu din cadrul AFP Constanta ce au aprobat impreuna cu directorul Stefan Mihu rambursarile ilegale de TVA), care insa nu s-au finalizat nici la ora actuala.
Dosarele prosperitatii Exista patru elemente cheie pentru pentru reprogramarea propriului tipar financiar. ... Isi consulta dosarele mentale cu intrebarea: ... la care dosarele ii dau raspunsul:
Oricum, s-a ajuns la un acord in aceasta problema, ramane doar sa completam dosarele", a spus Eugen Marinescu.
google-analytics.com