Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (2.81 secunde)
"Cei care au decis excluderea Monei Musca din PNL sunt oameni ale caror dosare nu sunt cunoscute publicului.
Dosare studiate de alti politicieni Ieri au continuat audierile la CNSAS, mai multi politicieni dorind sa-si consulte dosarul de Securitate.
Ticu Dumitrescu a adaugat ca cele 31 de dosare de politicieni sosite vara aceasta la CNSAS reprezinta "plevusca".
Comisie de anchetare a secretizarilor Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor a strans numarul de semnaturi necesare pentru infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru cercetarea modului in care comisia mixta SRI-CNSAS a hotarat secretizarea unor dosare, intre 2000 si 2004.
Surse din Colegiul CNSAS au declarat ca Stanoiu le-a explicat membrilor Colegiului ca "cineva" i-a plastografiat scrisul de mana intr-o serie de note care au fost ulterior inserate in mai multe dosare.
La Politia Basarabi s-au solutionat, in 2006, 42 de dosare, care initial erau cu autor necunoscut, iar in 2007 au fost gasiti autorii a 15 fapte si au fost solutionate 103 dosare care se refereau la fapte penale.
Potrivit Raportului de activitate pe 2006, la CNSAS se afla doar 102 dosare de cadre ale fostilor ofiteri de securitate, desi - sustin semnatarii comunicatului - in perioada 1948-1989 au activat cel putin 100.000 de ofiteri.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Intrebata daca la dosare pot avea acces si ceilalti senatori care nu sunt membri ai Comisiei juridice, Nicolai a raspuns: ... "Suntem sesizati cu o cauza de catre Parchet, vom lua act de materialele prezente in dosare", a conchis ea.
Comisia juridica a dat miercuri un vot de principiu in cele doua dosare ale senatorului Codrut Seres, urmand ca rapoartele atat in cazul Seres, cat si Pacuraru sa fie prezentate Biroului Permanent cel mai tarziu pe 11 august.
cine vine la putere ii face celuilalt dosare, dar nu s-au preocupat absolut deloc in acesti patru ani de ceea ce inseamna doua milioane de dosare si patru milioane de romani care se judeca in acest moment in instanta si nu isi gasesc dreptate", a adaugat vicepresedintele PSD.
El a mai acuzat sistemul de "politie politica" din Romania, sustinand ca social-democratilor care au castigat alegerile locale li s-au intocmit dosare penale.
UDMR Mures a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea participarii la alegerile parlamentare, printre candidati numarandu-se presedintele uniunii, Marko Bela, senatorul Gyorgy Frunda si ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Nastase a mai spus ca el nu demisioneaza pentru a intra in "scenariul" pe care il "deseneaza" Traian Basescu si alti lideri ai PD-L si ca singurul scop al acestor dosare e sa-l tina pe el "la colt".
Reamintim ca Senatul a fost sesizat de Parchet in cazul a doua dosare in ceea ce-l priveste pe conservatorul Codrut Seres, dosare referitoare la privatizarea SC Electrica Muntenia Sud si la situatia de Hidroelectrica.
Senatorii romani au uitat repede ca in urma doar cu doua decenii spovedaniile spuse cu sufletul curat in fata unor preoti deveneau subit dosare la securitate, dosare in baza carora multi ajungeau sa infunde puscaria.
El a recunoscut, totusi, ca stia de prevederile articolui 30 din OUG 97/2008, conform carora fiecare candidat independent trebuia sa depuna la biroul electoral de circumscriptie patru dosare care sa cuprinda si cate "un exemplar original al listei sustinatorilor", dar "a considerat ca este vorba despre o eroare".
In acest context au fost aplicate 413 sanctiuni contraventionale si au fost intocmite 100 de dosare penale. ... In urma cu o saptamana, numarul incidentelor inregistrate era de 219, cu 37 de dosare penale intocmite.
Cu privire la acuzatiile care i se aduc, Mircia Gutau a declarat ca in ziua de azi e la moda ca toti primarii din tara sa aiba dosare penale. ... Se pare ca e la moda ca toti primarii din Romania sa aiba dosare penale.
Mai exact, la Prefectura Constantei stau nesolutionate circa 400 de astfel de dosare ale cetatenilor, dupa cum a confirmat si subprefectul Claudiu Palaz.
google-analytics.com