Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (3.37 secunde)
In replica, seful statului considera aceasta campanie drept "fara acoperire, demagogica si lipsita de responsabilitate" si aduce ca argument faptul ca, la initiativa sa, 1,3 milioane de dosare ale fostei Securitati au fost predate CNSAS cu date de identificare din noiembrie 2005 incoace.
La intalnirea de saptamana trecuta cu reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatii, membrii comisiei judetene pentru aplicarea legilor fondului funciar Olt s-au plans autoritatilor doljene ca unele dosare sunt incomplete si le-au cerut acestora reverificarea tuturor documentelor.
In conferinta de presa sustinuta pe 25 ianuarie, legata printre altele de cele 28 de dosare privind marea coruptie, seful procurorilor anticoruptie a anuntat ca luna viitoare (februarie - n.r.) se vor intocmi "cateva rechizitorii", urmand sa fie trimise in judecata mai multe persoane.
Un motiv pentru care ufologii sunt suparati in urma ultimei transe de dosare OZN desecretizate este ca acestea nu contin absolut nimic de real interes, si sunt, de fapt, destul de jenante pentru fanii pro-OZN, asa cum a comentat de altfel si BBC.
"Acestea sunt adevaratele "Dosare X". ... Tocmai de aceea li s-a si spus "adevaratele dosare X". Se stie ca pe 30 noiembrie 2009, guvernul britanic a decis sa inceteze oficial proiectul OZN al Ministerului Apararii.
Bryant i-a trimis lui Hastings o scrisoare primita de la FBI, ca raspuns la o cerere FOIA, in care Biroul recunoaste ca evidentele lor indica existenta unor dosare de urmarire a activitatilor OZN ale lui Hastings.
El a precizat ca pana la sfarsitul acestei luni SIE va livra CNSAS un prim lot constand in 3.000 de dosare de Securitate.
Este vorba aici despre cele doua cazuri in care instanta constanteana a obligat Primaria sa solutioneze notificarile, dar Mazare reaminteste Prefectului ca aceasta obligativitate are drept termen 60 de zile de la data depunerii documentatiei complete si nu de la data hotararii judecatoresti, or, dupa cum s-a aratat deja cele doua dosare nu sunt complete, iar Primaria nu poate face nimic in acest caz.
Unii cercetatori sustin ca noile dosare ar putea furniza dovezi-cheie ca fiinte extraterestre viziteaza Marea Britanie si informatii specifice despre cazuri controversate celebre, cum ar fi cel de la Rendlesham Forest.
- Sa ne asteptam, in schimb, la o tensionare a relatiilor Americii cu China, pe dosare economice si politice, globale si regionale; ... Sa ne asteptam la o tensionare severa a relatiilor americano-chineze, pe dosare economice si politice, globale si regionale.
Liderul PC Dan Voiculescu i-a cerut directorului SRI, Radu Timofte, sa explice public motivul secretizarii timp de 16 ani a celor doua dosare trimise CNSAS si sa ofere opiniei publice argumente "evidente" ca serviciul de informatii nu raspunde la "comenzi politice".
I-ati vazut la televizor fabricand dosare. ... De aceea vor sa ne indeparteze de la putere prin abuz, prin dosare fabricate.
Dosare OZN (Autor: ... In ultimii ani, Ministerul Apararii al Marii Britanii a dat publicitatii un mare numar de dosare privitoare la fenomenul OZN.
FARCAS) Ultimele dosare OZN desecretizate de Ministerul Apararii al Regatului Unit, examinate de ufologul si jurnalistul dr.
Astfel, pana in prezent, la DADR Dolj au fost depuse 14 dosare cu privire la suprafetele afectate de inundatiile rezultate din revarsarea Dunarii. Dintre acestea, patru dosare au fost depuse de asociatii familiale (AF), iar zece de persoane juridice.
290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
Liderul liberal a facut public, intr-o conferinta de presa, continutul celor doua dosare ale sale care au ajuns la CNSAS. ... Ea crede ca publicarea in presa a datelor din dosare va pune capat oricaror speculatii si s-a pronuntat pentru deconspirarea in continuare a Securitatii ca politie politica.
Fostul sef al statului a afirmat ieri ca actiunea de desecretizare a unor dosare de interes national este "o mare diversiune", prin care se reabiliteaza fosta Securitate si se discrediteaza actualii oameni politici.
Si o sa mai apara sute si mii de alte dosare, dar pe urma o sa se dezumfle treaba. Si trebuie sa ne gandim si la faptul ca mii de dosare ale Securitati au fost arse la inceputul anilor '90, a mai declarat Moisoiu.
Sunt in lucru insa 22 de dosare cu societati comerciale. Mai avem circa 200 de dosare trimise pe adresa politiei, in cazul carora asteptam.
google-analytics.com