Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (3.24 secunde)
Cat despre colegii de partid cu probleme de trecut, democratul a spus ca nu cunoaste alte cazuri in afara de cele doua cazuri faimoase ale secretarilor de stat ai PD Silvian Ionescu si Alexandru Teodorescu, dar a adaugat ca ii este foarte greu sa creada ca sunt doar 29 de politicieni cu dosare.
Pe langa cei 500 de metri liniari de dosare, SRI va mai trimite in gestiunea CNSAS inca 1.000 de metri liniari de arhiva pana la sfarsitul acestui an, precizeaza sursa citata.
La finalul a doi ani in care a cerut, prin decizii ale CSAT, desecretizarea si deblocarea transferului de dosare ale Securitatii catre CNSAS, Traian Basescu se declara convins ca demersurile au fost utile, dar nu si ca rezultatele sunt perfecte.
La sedinta de ieri a comisiei judetene, cand la intrunire a venit si primarul Antonie Solomon, prefectul de Dolj i-a reprosat edilului ca membrii comisiei locale fac zile negre juristilor din prefectura, trimitandu-le dosare incomplete.
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la bilantul DNA, ca ar trebui reluate dosare "mai vechi" de coruptie in care nu s-a mers pana la factorul politic, dand ca exemple cazurile Bancorex, Banca Agricola si Tigareta II.
Adrian Nastase a aflat de la colegii de partid ca presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a cerut vineri liderilor social-democrati sa nu se ralieze proiectelor propuse de fostul premier si sa nu contribuie la revenirea sa in partid, pentru ca acesta va fi in continuare atacat si tarat prin procese, in pregatire fiind dosare si mai grele.
Intre acestea, de mentionat dosare intregi cu hotararile adoptate in sedintele de consiliu, care par sa se fi...
Silviu Vasilache are doua dosare pe cap Cel de-al treilea invinuit este ziaristul Silviu Vasilache.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Norica Nicolai, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca Senatul, prin hotararea adoptata in sedinta de plen de marti, care este fudamentata pe articolul 1 din Constitutie, recomanda Parchetului sa cerceteze toate faptele si persoanele din dosare.
Vor ramane 13 din 22 Cele 22 de dosare depuse de reprezentantii PSD vor fi evaluate de Colectivul de Coordonare al PSD Bihor, condus de Claudiu Pop. ... "Dintre cele 22 de dosare va trebui sa selectam doar 13, dintre care noua dosare pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat.
Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sambata intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, ca peste 350 de dosare depuse de primarii din tara, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea si infiintarea de parcuri sau spatii verzi, au fost gasite intre „chichineta si WC-ul de la etajul intai al ministerului“.
Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova a confirmat, la inceputul acestei saptamani, inceperea urmaririi penale in doua dosare care vizeaza "tunuri" financiare de amploare, in dauna bugetului Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
De opt ani de zile, Traian Basescu face dosare, vorbeste despre dosare, ameninta cu dosare! Niciunul dintre noi nu s-a ferit din calea justitiei si astazi vedem clar cine vrea sa va opreasca sa veniti la vot pentru a scapa de justitie.
Au atat de multe dosare pe cap, incat nu pot judeca procesele cu celeritate. ... In baza acestor acte normative, ca sa dau un singur exemplu, procurorii au construit, numai in cursul anului trecut, 2 milioane de dosare.
Aflati de echipele mixte, aflati cum s-au facut dosare de coruptie unor indezirabili, aflati de ce a fost achitat Orban, aflati de ce s-au anulat probe la Olguta Vasilescu si s-a trimis dosarul inapoi.
- Mai important decat decretul este sa intelegem momentul in care se afla Romania astazi, pentru ca revocarea sefei DNA vine dupa mai bine de 10 ani de cand fostul presedinte Traian Basescu a instituit un sistem ilegal, anticonstitutional al carui scop a fost acapararea puterii in Romania, folosind metode antidemocratice - de la fabricarea de dosare liderilor politici incomozi, la abuzuri impotriva unor oameni care nu erau implicati politic, dar care au avut ghinionul sa devina adversarii unor personaje cheie ale sistemului, cum a fost cazul Marianei Rarinca.
Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Constanta deruleaza si anul acesta "Programul Fermierul", iar pana acum au fost depuse 140 de cereri - dosare inregistrate.
9/1998, privind compensatiile cetatenilor romani pentru bunurile trecute in proprietatea statului bulgar, in urma aplicarii Tratatului dintre Romania si Bulgaria, au fost analizate un numar de 66 de dosare.
Inculpatii din peste 50 de dosare penale in care sunt acuzati ca au incalcat legea sau normele de creditare vor fi achitati la sfarsitul acestei luni, ca urmare a modificarii de catre parlamentari a Legii privind combaterea coruptiei si a infractiunilor asociate.
google-analytics.com