Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (3.46 secunde)
In perioada 16-22 august s-au inregistrat 85 de dosare penale in care sunt cercetate peste 140 de persoane, dintre care aproape 70 sunt urmarite penal, doua sunt retinute, iar una este arestata preventiv.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Presedintele Traian Basescu a cerut Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii sa se aplece, impreuna cu reprezentantii SRI, si asupra celor 100.000 de dosare ramase secrete.
CNSAS a confirmat primirea de la SRI a 393 metri liniari de arhiva, din care 210 metri sunt dosare de informatori, din categoria celor clasificate anterior la categoria sigurantei nationale, precum si aproximativ 125.000 de fise de cartoteca.
In urma cercetarilor, IGP a intocmit 155 de dosare penale, dintre care 60 de dosare au fost inaintate parchetelor, si 43 de dosare cu propunerea de neincepere a urmaririi penale.
Exista politicieni fara dosare penale? ... Eu cred ca exista politicieni fara dosare penale. Eu nu am dosare penale. GdS: Dar ati avut...
In conditiile in care se promovau sute de dosare, Oficiul Juridic avea un singur jurist. ... Dintre acestea,2.000 de dosare au fost solutionate favorabil, debitele aferente acestora fiind recuperate in totalitate, restul de 5.000 de dosare aflandu-se inca pe rolul instantelor constantene.
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii.
Mintea noastra e ca un dulap plin cu dosare. Toate informatiile sunt etichetate si stocate in dosare, de unde pot fi accesate usor.
Incidente militare OZN in fosta URSS In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale.
dosare politice, fisiere de corespondenta publica si fisiere care detaliaza modul in care Ministerul Apararii trateaza subiectul OZN atunci cand acesta este ridicat in Parlament sau in mass-media.
Predarea cartotecii le va permite membrilor CNSAS evaluarea si exploatarea a celor aproximativ un milion trei sute de mii de dosare primite de la SRI. ... "Este acea baza de date mult-asteptata, care ne permite corelarile intre nume si dosare", a declarat Claudiu Secasiu.
Farcas) In iunie 2017, Ministerul Apararii al Regatului Unit a mai desecretizat 15 dintre ultimele dosare OZN ramase, depunandu-le la Arhivele Nationale.
In cele din urma, pe 22 decembrie 2010, NZDF a pus la dispozitia publicului noua dosare, care insumau 2101 de pagini. ... Agentiile atmosferice si meteorologice din Noua Zeelanda au avut si ele dosare legate de OZN-uri. ... Dar exista si alte dosare OZN provenind de la serviciile meteorologice.
FARCAS) In perioada 2009-2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat, inainte de termen, 210 dosare OZN, continand peste 55.000 pagini de documente. ... David Clarke, a primit asigurari ca alte cateva dosare OZN, ramase nedesecretizate, vor urma si ele cat de repede.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate. ... Al doilea si al treilea dosar penal La Parchetul Novaci se afla in cercetare inca doua dosare in care acuzatul este Elena Mosor.
In urma cu o zi, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ca au sosit deja 29 de dosare declasificate care fac referire la politicieni.
Membrii CNSAS incep astazi audierile celor 29 de parlamentari care au dosare de siguranta nationala. Astfel, cei cu dosare de urmariti sunt:
Despre metoda adoptata de CNSAS in abordarea informatiei din dosare, fostul presedinte a firmat ca verdictele ar trebui date de opinia publica. ... Iliescu este convins ca la Revolutie au disparut dosare.
google-analytics.com