Cautare

1115 de rezultate pentru "dosare divort" (3.95 secunde)
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro.
Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) are din Dolj 2.925 de dosare pe Legea nr. ... Cum explica ANRP intarzierile Miile de dosare care asteapta banii sau actiunile la FP vor mai astepta si de acum inainte, pentru ca statul nu da semne ca s-ar grabi in vreun fel.
Mii de administratori de firme si patroni care au retinut din salariile angajatilor contributiile la pensii, somaj si sanatate, dar nu au platit un sfant catre stat se aleg anual cu dosare penale.
structuristul s-a dus de catre 3 ori in sedinte sa le explice ca e o hala industriala, chiar exista niste dosare pentru toate lucrurile care s-au facut aici si din calcule reiese ca suntem super safe, putem sa facem terasa aici fara nicio problema.
Absurdul situatiei nu se opreste aici, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Jocuri de putere, la Realitatea TV, Marius Tuca a declarat ca Varujan Vosganian continua actiunile indreptate impotriva sa, fiind citat in alte trei dosare.
De doi ani de zile, USL o acuza pe Kovesi de lipsa de profesionalism si de dosare politice, dar dupa propunerea ei la DNA, rezulta ca in tot acest timp am mintit Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat la B1 TV, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a schimbat un discurs de doi ani de zile al USL-ului vizavi de Laura Codruta Kovesi, prin propunerea acesteia pentru functia de sef la DNA.
Numarul total de dosare a fost de 1.699, dintre care 87 au fost incomplete sau nu au corespuns criteriilor de aprobare, numarul pacientilor aflati in tratament cu aprobarea CNAS fiind de 7.531.
Un adevarat tsunami va lovi in lunile urmatoare clasa politica romaneasca Iar principalii vizati de valul de dosare penale care vor fi instrumentate de catre procurorii anticoruptie sunt in special cei din administratia locala, in frunte cu asa-numitii "baroni".
Mai sunt dosare OZN britanice de desecretizat (Autor: ... Alte dosare detaliau insa cazuri mai greu de explicat, cum ar fi povestea unui martor care a vazut o nava de tip farfurie, plina de lumini si de marimea unui teren de fotbal.
Si tare urat ar fi ca cele cinci dosare pe care Morar spera sa le rezolve pana in februarie 2006 (deci nu anul acesta!
Exista dosare penale care au trecut binisor de 10 ani de cind Parchetul a introdus actiunile in justitie. ... Am vazut de pilda dosare in care instanta a acordat si patru termene de judecata pentru cereri privind studierea dosarului, dupa care avocatul cu pricina si-a depus cerere de concediu.
Totul a culminat in momentul in care actualul ministrul al Justitiei a cerut demiterea unui sef de sectie care, prin natura informatiilor detinute, ar putea face un mare rau politicienilor care au dosare in plina cercetare penala.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral.
A intocmit peste patru mii de dosare, a inaintat la Parchete o suta douazeci si ceva de dosare, Parchetele au acceptat doar trei dosare.
Ca urmare, chiar daca vom fi daruiti cu o noua guvernare PSD ea va fi, vorba rapsodului, la fel ca prima, dar mai slaba, motiv pentru care PSD va trebui sa se poarte deosebit de curtenitor cu haremul sau puristo-udemerist daca nu vrea sa ajunga la un divort de rau augur pentru rozele avide de putere.
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Ea blonda, tanara si ambitioasa, el trecut prin viata, cu un divort la activ si afaceri cu statul. Asa erau Elena Udrea si Dorin Cocos in data de 26 decembrie 2003, cand s-au casatorit civil la New York.
- A sosit momentul unui divort amiabil intre tara si monarhie. El a scos dintr-o mapa un act de abdicare gata scris, pe care i-a solicitat Regelui sa-l semneze (documentul nu respecta formularea uzuala a decretelor regale, aratand prin insasi aceasta ca este un fals, intocmit de persoane straine).
- Celor care ma intrebau de divort le spuneam ca daca Romania se integreaza in NATO, eu m-am integrat cu Tamara.
google-analytics.com