Cautare

1115 de rezultate pentru "dosare divort" (4.89 secunde)
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
De opt ani de zile, Traian Basescu face dosare, vorbeste despre dosare, ameninta cu dosare! Niciunul dintre noi nu s-a ferit din calea justitiei si astazi vedem clar cine vrea sa va opreasca sa veniti la vot pentru a scapa de justitie.
Au atat de multe dosare pe cap, incat nu pot judeca procesele cu celeritate. ... In baza acestor acte normative, ca sa dau un singur exemplu, procurorii au construit, numai in cursul anului trecut, 2 milioane de dosare.
Aflati de echipele mixte, aflati cum s-au facut dosare de coruptie unor indezirabili, aflati de ce a fost achitat Orban, aflati de ce s-au anulat probe la Olguta Vasilescu si s-a trimis dosarul inapoi.
- Mai important decat decretul este sa intelegem momentul in care se afla Romania astazi, pentru ca revocarea sefei DNA vine dupa mai bine de 10 ani de cand fostul presedinte Traian Basescu a instituit un sistem ilegal, anticonstitutional al carui scop a fost acapararea puterii in Romania, folosind metode antidemocratice - de la fabricarea de dosare liderilor politici incomozi, la abuzuri impotriva unor oameni care nu erau implicati politic, dar care au avut ghinionul sa devina adversarii unor personaje cheie ale sistemului, cum a fost cazul Marianei Rarinca.
Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Constanta deruleaza si anul acesta "Programul Fermierul", iar pana acum au fost depuse 140 de cereri - dosare inregistrate.
9/1998, privind compensatiile cetatenilor romani pentru bunurile trecute in proprietatea statului bulgar, in urma aplicarii Tratatului dintre Romania si Bulgaria, au fost analizate un numar de 66 de dosare.
Inculpatii din peste 50 de dosare penale in care sunt acuzati ca au incalcat legea sau normele de creditare vor fi achitati la sfarsitul acestei luni, ca urmare a modificarii de catre parlamentari a Legii privind combaterea coruptiei si a infractiunilor asociate.
În Dolj, doar 600 de dosare din 12.000 au fost trimise la evaluare.Proprietarii de imobile deposedati abuziv în timpul regimului comunist vor primi, începând de la 1 noiembrie, bani de la Fondul Proprietatea (FP), în cazul în care opteaza pentru lichiditati în locul actiunilor.
El a adaugat ca pana in prezent institutia a solutionat peste 2.800 de dosare, dintre care aproximativ 40% au fost rezolvate in favoarea contestatorilor. Anul trecut, in cele cinci luni de la infiintare, CNSC a solutionat 338 de dosare dintre cele 673 de contestatii depuse.
În 2007 au fost depuse 1.060 de dosare, cu aproape 18% mai mult decât în 2006 (900). ... Pâna la mijlocul lui aprilie 2007 fusesera depuse 270 de dosare, de aproape trei ori mai mult decât în aceeasi perioada a lui 2006, când au fost depuse doar 100.
În 2007 au fost depuse 1.060 de dosare, cu aproape 18% mai mult decât în 2006 (900). ... Pâna la mijlocul lui aprilie 2007 fusesera depuse 270 de dosare, de aproape trei ori mai mult decât în aceeasi perioada a lui 2006, când au fost depuse doar 100.
În caz contrar, se aleg cu dosare penale pentru evaziune fiscala.
In total este vorba despre peste 4.000 de fermieri, ale caror dosare sunt in prezent verificate de angajatii Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) la solicitarea Ministerului Agriculturii.
"In 2008 am avut, in Bihor, 628 de dosare in lucru pentru o suprafata de 2.374 ha. Pana acum avem 1.900 de rentieri, cu specificatia ca mai avem ceva dosare in lucru.
„În prezent, exista aproximativ 1.500 de dosare depuse pentru a obtine un apartament din cele 108.
„S-au inscris 56 de persoane, au fost depuse 32 de dosare, dintre care au fost contractate 13 si finantate 11 (opt in Dolj)“, a spus Radu Mirea.
346 de cereri de despagubire in numerar si in actiuni la Fondul Proprietatea - 175 de dosare sunt doar pentru actiuni, 7. ... 523 dosare sunt pentru despagubiri atat in numerar, cat si in actiuni, potrivit centralizarii existente la nivelul ANRP. Din numarul total de dosare de optiune depuse, 1.
Numai in luna martie s-au inregistrat 1.800 de dosare de intrare in insolventa.
Alte dosare, aceeasi soarta Dupa aparitia ordinului din 2007 al ANPC care obliga clientii caselor de schimb valutar sa semneze inaintea tranzactiei un formular in care sunt specificate suma schimbata, cursul si valoarea in lei, Podgoreanu a gasit alte metode prin care si-a inselat clientii.
google-analytics.com