Cautare

316 de rezultate pentru "doru" (5.05 secunde)
Senatorii PSD ßerban Nicolae si Doru Ioan Taracila au prezentat un amendament, conform caruia "membrii Colegiului CNSAS sunt numiti de Parlament, la propunerea grupurilor parlamentare".
Nu parlamentarii, ci ministrii si secretarii Pentru a tempera tonul discutiilor, presedintele de sedinta Doru Ioan Taracila a facut precizarea ca senatorul democrat nu s-a referit la parlamentari, ci la "demnitarii statului roman - ministrii, secretarii de stat.
Directorul Spitalului Segarcea are farmacie fara autorizatie Proprietarul cladirii ridicate ilegal in care va functiona farmacia din Bucovat, medicul si directorul Spitalului Segarcea, Doru Gofita, recunoaste ca nu are autorizatie de construire, dar nu pare ingrijorat pentru ca primarul este cel care i-a dat voie sa construiasca.
Buzatu a declarat ca la 15 minute dupa inceperea discutiilor de marti cu revolutionarii aflati in greva foamei, in biroul unde avea loc intalnirea a patruns un barbat care s-a recomandat Doru Haraga si care i-a inmanat documente "din partea domnului Emilian Cutean".
Dupa aceasta etapa nu exista un termen prestabilit sa se faca o reinlocuire a unui ligament care nu se poate vindeca decat prin operatie", a explicat Doru Filipescu, medic la Spitalul Sf.
Doru Ioan Taracila, vicepresedintele Senatului, a anuntat ieri ca Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere vor dispune constituirea unei comisii de ancheta a CNSAS pentru a verifica disfunctiile, deciziile contradictorii si scurgerile de informatii din institutie.
Noi nu suntem sesizati cu dezbaterile din mass-media, cu dezbaterile din Consiliul Aliantei", a afirmat senatorul Doru Ioan Taracila (PSD).
Astfel, senatorul Doru Ioan Taracila a recomandat ca la Congresul extraordinar din decembrie sa se discute doar pe marginea modificarilor la Statut, intrucat exista riscul ca variantele de modificare sa fie aprobate sau nu in functie de aranjamentele conjuncturale pentru alegerea unei conduceri.
Doru Maries, presedintele Asociatiei "21 decembrie", prezent la Parchet pentru a se interesa de mersul dosarului, a spus ca Ion Iliescu a intarziat doua ore fata de cea la care a fost citat, ajungand dupa ce procurorul de caz, Dan Voinea, a plecat din sediul institutiei.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
Doru Mihai; Marian Cretu". Facem precizarea ca tot ce se afla intre ghilimele reprezinta informatiile oferite cu atata generozitate de "un cetatean onest" (dupa cum indica adresa de e-mail folosita de cineva care uraste, dupa cate se vede, tot ce inseamna PLD).
Punctul de vedere al Comisiei juridice a fost exprimat de senatorul PSD Doru Ioan Taracila, care a declarat ca, potrivit Regulamentului, cei opt senatori nu se pot constitui intr-un grup politic, care sa poata participa la negocieri in vederea obtinerii de functii.
Solicitarea a fost facuta ieri catre managerul CEZ Romania, Jan Vesknra, care, insotit de Doru Voicu, director cu afacerile CEZ, si de Gabriel Negrila, directorul general al Electrica Oltenia, a avut o intalnire cu autoritatile judetene si municipale la prefectura.
Si omul de afaceri Doru Resmerita a revenit pe scena politica, dupa zece ani de pauza, si a preluat conducerea Organizatiei Municipale PLD Galati.
Din comisie fac parte Crin Antonescu, Norica Nicolai si George Scutaru, din partea PNL, Serban Nicolae, Florin Iordache, Eugen Taracila, Mihai Tudose si Doru Ioan Taracila, de la PSD, Mate Andras- UDMR, Valentin Dinescu din PRM si Ibram Iusein de la minoritati.
Mostenitorii fostilor proprietari ai intreprinderilor Faur, Republica si Uzinelor Resita vor renunta la intentia de a chema statul in instanta doar daca ordonanta de urgenta privind Fondul Proprietatea, aflata in dezbatere de mai multe luni, va fi aprobata si aplicata in urmatoarele saptamani, a declarat, marti, reprezentantul juridic al acestora, Corin Trandafir, avocat-partener la firma de avocatura Rubin Meyer Doru & Trandafir.
Presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila, a anuntat ieri, in deschiderea sedintei de plen a Senatului, ca initiativele legislative aflate pe ordi-nea de zi nu vor fi supuse votului la inceputul sedintei, din cauza grevei soferilor senatorilor.
Membrii Comisiei juridice din Senat au stabilit ieri, la solicitarea reprezentantului PSD Doru Ioan Taracila, ca legea ANI sa fie luata in dezbaterea comisiilor reunite de drepturile omului si juridica miercurea viitoare, pentru adoptarea unui raport comun.
"Il voi delega pe Doru Ioan Taracila sa indeplineasca atributiile presedintelui Senatului", a anuntat Nicolae Vacaroiu. "In majoritatea timpului voi fi la Senat, dar ma voi deplasa si la Cotroceni", a mai spus Nicolae Vacaroiu, care a precizat ca nu are de gand sa-i dea afara pe consilierii prezidentiali.
La consultari vor participa premierul Calin Popescu-Tariceanu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si presedintele interimar al Senatului, Doru Ioan Taracila.
google-analytics.com