Cautare

316 de rezultate pentru "doru" (5.77 secunde)
Pentru ca tot vorbim de viitorii vicepresedinti mai trebuie mentionata prezenta mai tuturor "baronilor” pe listele de candidati, o singura absenta fiind notabila - cea a lui Doru Ioan Taracila, despre care colegii sai de partid sustin ca s-a abtinut stiind ca nu are sanse.
La randul sau, senatorul Doru Ioan Taracila, care nu a mai candidat pentru nici o functie de conducere la Congresul PSD, a precizat ca va ramane un activ membru de partid.
La randul sau, senatorul PPRM, Liviu Doru Bindea, a declarat ca are o intentie similara celei a lui Iorgovan. In cazul in care aceasta solicitare nu va fi admisa, proiectul va intra in aprobare tacita, intrucat termenul expira la 29 aprilie.
Concret, Ion Solcanu, Antonie Iorgovan si Doru Ioan Taracila au tinut sa-si declare in mod public atasamentul si sprijinul pe care il acorda in continuare liderului detronat si au insistat ca Iliescu sa ramana in fruntea grupului senatorilor PSD.
Avocatul celor doi este Doru Viorel Ursu, fost ministru de interne. Daca va fi gasit vinovat in acest caz, Adrian Mititelu risca pina la patru ani de puscarie.
De asemenea, in Colegiul Onorific de Conducere al acestei institutii au fost alesi: Gelu Ursu, Dorel Dan, Doru Lucan, Viorel Lascu, Dan Maier, Ioan Tulvan, Petru Tit si Moise Gut. (Dan Matea)
Producatorii agricoli trebuie sa înteleaga ca Galmopan SA nu poate sa intervina pe piata achizitionînd griul la un pret mai mare, atit timp cit pretul la faina este în jur de 5.700 lei, iar pretul la piine este 11.500 lei pe kg", ne-a declarat Doru Resmerita, administratorul unic al societatii Galmopan.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
Printre demisionari se numara membrii Biroului Executiv al organizatiei municipale Vaslui, cea mai puternica filiala din judet, inclusiv Doru Husanu, presedintele organizatiei, Liviu Mazilu, Ionela Mocanu si Cezar Mihailus - vicepresedinti.
Purtatorul de cuvânt al SNLO, Doru Strâmbulescu, a declarat ca nu se cunosc, deocamdata, motivele înlocuirii din functie, ci doar cele doua persoane care le-au luat locul.
In replica, social-democratii Ion Solcanu si Doru Ioan Taracila au explicat ca atat in vechiul regulament, cat si in cel nou exista prevederea potrivit careia trebuie alocata o perioada de trei zile intre depunerea unei initiative la casutele de lucru ale parlamentarilor si dezbaterea acesteia in plen.
Liderul grupului PRM, Gheorghe Funar, si senatorul social-democrat Doru Ioan Taracila au sustinut ca votul nu mai poate fi reluat, iar raportul ramane respins.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Doru Ioan Taracila (PSD) nu le-a acordat circumstante atenuante Colegilor absenti din cadrul coalitiei de guvernamant, explicand neparticiparea acestora la plen prin faptul ca, atingandu-si scopul cu votarea noului regulament, nu mai au motive sa vina la sedinte.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Un alt sustinator al lui Ilescu este Doru Ioan Taracila. El a propus organizarea unui congres extraordinar in toamna, pentru schimbarea statutului PSDsi instituirea titlului de presedinte fondator, special pentru Ion Iliescu.
De asemenea, BPN a adoptat si alte decizii, printre care aceea de punere in aplicare a infiintarii comisiei pentru functionalitatea Statutului PSD, comisie care va fi coordonata de Doru Ioan Taracila.
Potrivit unor surse, Doru Ioan Taracila are toate sansele sa obtina functia de vicepresedinte al Senatului, post ce revine PSD.
Senatorul PSD Doru Taracila a declarat ca printre propunerile de modificare a Statutului partidului se afla si cea de eliminare a functiei de presedinte executiv, pozitie pe care o considera necesara doar daca partidul este la putere si liderul sau este prim-ministru.
google-analytics.com