Cautare

378 de rezultate pentru "doru cristescu" (4.91 secunde)
Emil Barbu - Mac - Popescu), literatura (Academician Eugen Simion, scriitoarea Nora Iuga, poetul si eseiestul Barbu Cioculescu) si management cultural (Adrian Majuru â€" Director Muzeul Municipiului Bucuresti, Ioan Cristescu â€" Director Muzeul literaturii Romane).
- Amenajarea a fost gandita de mine, impreuna cu o studenta de la Arhitectura, Corina Cristescu, sefa de promotie si o persoana extrem de placuta cu care m-am inteles inca de la prima intalnire.
Prima masura a fost inlocuirea antrenorilor, Badea (Universitatea) si Cristescu (FC Caracal), dar Craiova nu s-a mai salvat de la retrogradare.
Hirjeu cu Str. Ing Cristescu Vasile, pe B. Ionel de 30 de ani din Bucuresti, avand asupra sa o fata de radio-cd.
In direct la Euronews Romania, Bogdan Cristescu, secretar de stat in Ministerul Educatiei, a afirmat ca perioada pandemiei COVID-19 a fost una cu "pierderi in invatare", iar rezultatele obtinute la testele PISA "nu pot fi imbucuratoare atata timp cat se confirma inca o data polarizarea societatii romanesti".
Printre cei puricati de societatea civila se numara Ion Iliescu, Mihai Tanasescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Nica, Adrian Paunescu, Serban Nicolae, Ion Solcanu, Rodica Stanescu, Antonie Iorgovan, Dan Voiculescu, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Ilie Sarbu, Ovidiu Branzan, Ovidiu Musetescu, Serban Mihailescu, Octav Cozmanca.
Astfel, Doru Ioan Taracila este legat de dosarul Jimbolia, fos-tul procuror general al Romaniei, Mircea Criste, solicitand chiar urmarirea penala a acestuia, dar Parlamentul a refuzat sa-i ridice imunitatea.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Senatorul PSD Doru Ioan Taracila a explicat ca revocarea trebuie facuta prin anularea hotararii Senatului in urma constatarii ca la nivelul demisiei au existat anumite vicii, cum ar fi absenta senatorului democrat din sala de sedinta.
Doru Ioan Taracila (PSD) a sustinut ca, daca actul de demisie nu poate fi cenzurat, atunci nici revenirea asupra demisiei nu poate fi cenzurata.
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Cel mai important motiv al migrarii acestuia pare sa fie insa disensiunile de la nivelul organizatiei judetene din Calarasi, dar mai ales “discutiile nepartinice“ cu Doru Ioan Taracila.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Printre celelalte persoane cuprinse in aceasta cercetare s-ar numara Doru Giugula, Dan Darabont si Vlad Dumitrescu, seful organizatiei de tineret a PSD Bucuresti.
Semnatarii denuntului sunt Antonie Iorgovan, Ion Solcanu, Otilian Neagoe, Serban Nicolae, Doru Ioan Taracila, Ioan Moraru.
Sedinta Senatului a fost suspendata, marti, de presedintele de sedinta, social-democratul Doru Ioan Taracila, dupa ce adoptarea mai multor legi organice a fost amanata pentru o sedinta urmatoare deoarece grupurile nu au reusit sa convina in legatura cu aprobarea acestora.
Documentele aduse de IPS Pimen, prezent la dezbateri, nu au reusit sa-i convinga pe senatori, mai ales pe cei ai PSD - Doru Ioan Taracila, Antonie Iorgovan si Serban Nicolae.
Tudor Chiuariu i-a cerut presedintelui, in octombrie 2007, revocarea procurorului Doru Tulus, cunoscut ca apropiat al Monicai Macovei si al lui Traian Basescu.
Senatorul PPRM Doru Liviu Bindea a propus introducerea pe ordinea de zi a proiectului de lege mentionat, conform hotararii de luni a Senatului.
Membrii organizatiei l-au reales in functia de presedinte al organizatiei pe senatorul Doru Ioan Taracila, care a obtinut 253 de voturi dintr-un total de 339 de voturi valabil exprimate.
google-analytics.com