Cautare

378 de rezultate pentru "doru cristescu" (3.49 secunde)
In studioul TVR 1, a fost prezent si artistul Doru Tufis. ... Important pentru presedintele tarii este sa se laude afara cu ce e bun aici si nu sa se justifice", a precizat Doru Tudis.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Prin cumpararea fostei ferme de stat, firma Crin Suin, al carei director este Doru Popescu, fiul unui fost ambasador in Canada si senator care se lauda a fi unul dintre cei trei promotori ai Legii nr.18/1991 privind fondul funciar (consortiul romano-belgian, care este proprietarul societatii Crin Suin, fiind constituit la initiativa fostului senator si ambasador) a "mostenit” si 7 bataluri de stocare a apelor pline cu dejectiile de la porci, cu care se efectueaza curatenia adaposturilor pentru animale.
Masinile pe motorina nu folosesc GPL, insa exista tendinta de a creste numarul celor care isi trec automobilele de pe motorina pe gaz", a declarat Doru Badea, administratorul SC Sonbo International Trading.
Administratorul unic al firmei Galmopan SA, Doru Resmerita, ne-a spus ca ultima majorare a pretului piinii este o urmare a cresterii pretului la materiile prime, dar si a celui la gaze, cu mult mai mare decit cel din Uniunea Europeana.
Drept urmare, plata catre fermieri nu se va face de luni, 17 septembrie, ci se amana cu doua saptamani, a declarat Doru Nechiti, directorul general al APIA.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
i"In aceeasi cauza penala au mai fost arestati preventiv inculpatii Doru Meosu, Paul Vasile Manzu si Osman Tunc, toti trei implicati in activitatea infractionala initiata de inculpata sus amintitai" se arata in comunicatul Ministerului Public.
Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu, toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Potrivit DIICOT, jumatate din suma a fost transferata în contul cetateanului turc, acesta fiind retinut în timp ce astepta sa ridice banii de la o unitate din Bucuresti.
Doru Cioata si-a cumparat pe firma o masina în leasing, la începutul anului. ... Revoltat, Doru Cioata a spus ca a cerut detalii de la Finantator si a reclamat situatia la forurile competente.
Potrivit edilului-sef, Antonie Solomon, la conducerea Companiei de Apa "Oltenia" SA va ramane in interimat presedintele Consiliului de Administratie, Doru Buruiana, pana la numirea unui manager permanent. ... Presedintele Consiliului de Administratie al CAO, Doru Buruiana, pare depasit de situatie inainte de a fi prins in hora:
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. ... Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot.
Directorul Sucursalei BT Craiova, Doru Patrascu, a spus ca ieri s-a deschis cea de-a 11 agentie a bancii in Dolj si ca in toate unitatile Bancii Transilvania din judet activeaza 120 de angajati, care deservesc aproape 40.000 de clienti, dintre care 36.000 de persoane fizice, restul fiind corporatii si IMM-uri.
In rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca, in perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-a amenintat in mod repetat, atat in mod direct, in cadrul emisiunii "Dan Diaconescu Direct" din 21 iulie 2009, difuzata de postul de televiziune OTV, cat si indirect, prin intermediul lui Doru Parv, pe primarul unei comune din judetul Arad, pentru a-l determina sa le dea suma totala de 200.000 euro.
Ce-am avut si ce-am pierdut Doru Buscu (si nu Mircea Dinescu) a gresit cand si-a dat avizul pentru editorialul lui Radu, dar, odata aparut, ar fi gresit si mai tare daca l-ar fi retras.
Un oarecare Doru Isac, sivist de-al burleanului, si-a impodobit emanatiile cu niste atacuri jegoase la adresa lui Gica Hagi. Dar nu vom comenta zicerile unui nimic.
Dixie Krauser, Horea Crisovan, Mario Florescu, Doru Apreotesei, Tavi Iepan, Vasile Dolga, Vlady Cnejevici,Liviu Butoi, Doru Iosif, Adrian Dinu, Ovidiu Rusu, Carol Bleich.
CD-ul Muzici din diaspora - Discul emigrantilor (Soft Records) si cartea lui Doru Ionescu Povesti cu cantec din diaspora. 100 de romani si aventurile lor muzicale (editura ArtPrint) vor fi lansate oficial miercuri 16 iulie 2014, la ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti - G.
Evenimentul a fost marcat printr-o festivitate organizata la Casa Universitarilor din Bucuresti, la care au luat parte Liviu Papadima (prorector al Universitatii din Bucuresti), Dan Mircea Cipariu (scriitor, presedintele Sectiei de poezie a Uniunii scriitorilor din Romania, filiala Bucuresti), Doru Mares (scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania), precum si invitati de onoare, oameni politici si reprezentanti ai societatii civile apropiate de Educatie si Cultura.
Toate acestea au inceput sa prinda viata in toamna lui 2008 la initiativa lui Doru Trascau. ... The Mono Jacks inseamna Doru Trascau (voce, chitara), Dragos Strat (chitara), Alex 'Grim' Tomescu (bas) si Mihai Popescu (tobe).
google-analytics.com