Cautare

378 de rezultate pentru "doru cristescu" (2.97 secunde)
"Felicit BPJ pentru decizia corecta pe care a luat-o" Unul dintre cei care a starnit furtuna in partid, dar care nu a mai apucat sa vada si vremea buna de dupa furtuna - Doru Resmerita -, cel care a fost inlocuit acum doua saptamani de la conducerea PD-L Galati cu Marius Necula, spune ca prin dicizia luata vineri de Biroul Permanent Judetean al PD-L Galati s-a indreptat o greseala comisa in urma cu doua saptamani.
Deputatul PSD Adrian Nastase a postat pe blogul personal o scrisoare catre presedintele CSM, Lidia Barbulescu, in care ii cere sa se pronunte cu privire la o adresa in care procurorul DNA Doru Tulus solicita PSD sa confirme calitatea de membru de partid pentru 64 de persoane.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Interesant este si ca, dupa ce PNA s-a sesizat din oficiu, prin reprezentanta sa de la Satu Mare, procuroarea Adriana Cristescu, procurorul-sef Moldovan a solicitat dosarul la Oradea pentru a-l solutiona el.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Presedintele Federatiei Sindicatelor din Constructii si Materiale de Constructii "Familia Construct", Dan Cristescu, spune ca din acest pret o cota de 20% o reprezinta mana de lucru.
Printre oamenii de afaceri români care vor societatea se numara Stefan Vuza si fratii Emil si Marius Cristescu.
Printre oamenii de afaceri români care vor societatea se numara Stefan Vuza si fratii Emil si Marius Cristescu.
7 Marius si Emil Cristescu 500 - 550 mil. 8 Fratii Cristescu 580 - 640 mil. 8 Gabriel Valentin Comanescu 450 mil.
Mircea Cristescu a acuzat, complet eronat, maniera lui Ciulin, care ar fi acordat mai multe libere gazdelor Apararea a fost cheia Echipa din Rovinari a jucat agresiv in aparare, fapt care a atras eliminarea lui Mocanu, iar Darby si Troupe au strans si ei cate patru greseli personale.
"U" a fost si ea periculoasa prin Cristescu (46) si Achim (62), iar finalul a fost al "alb-negrilor" . ... Bornescu - Achim, Galamaz, Szukala, D Popa - Hoban, Marinescu, Pacurar - Cristescu - Ad Cristea, Niculescu Rezerve:
Partida demonstrativa, cuprinsa in cadrul Zilelor Orasului Calafat, a fost castigata clar de Craiova Maxima, cu 4-0, autorii golurilor fiind Silvian Cristescu (3) si Gigi Ciurea.
Revenind la marele meci, arbitrat de Calin Miereanu, Craiova Maxima s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Ianca, golurile fiind marcate de Marian Bacu, Silvian Cristescu (2) si Gigi Ciurea, respectiv Nicu Achim.
Daca intrecerea juniorilor a luat sfarsit duminica, locuitorii orasului dunarean s-au delectat sambata cu un meci de old-boys dintre Corabia si Craiova Maxima, incheiat la egalitate, scor 2-2 (Turcu 2 / Cristescu, Ciurea). ... Iliescu, Vancea, Sandoi, Bica, Ciupitu, Papura, Cristescu, Ciurea, Donose, Tilihoi, Ungureanu, S.
Sebastian Ghita, noul patron de la Rapid Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, informeaza GSP.ro. ... Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, sustin surse din cadrul clubului giulestean.
Prietenul Titus Cristescu aminteste ca printre cei 200 de absolventi din generatia sa este si un scriitor - posibil sa se fi gandit la Gabriela Vasilache cum se numea atunci (Negreanu dupa casatorie).
o influenta mai mare din partea Rusiei in Moldova si una mai accentuata din partea Imperiului Otoman in Tara Romaneasca", spune Florin Cristescu, profesor de istorie la Colegiul National "Gheorghe Lazar". ... La fel crede si profesorul Florin Cristescu.
Mititelu, Cristescu si Stinga se "exprima" mai nou prin mijloace specifice sportului de contact. ... Mititelu loveste arbitrii, Cristescu pe ziaristi si suporteri, iar Stinga pe un elev, Andrei Ionescu?!
google-analytics.com