Cautare

10764 de rezultate pentru "dor de tara" (3.16 secunde)
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un articol intitulat: Si Octavian Bud s-a dus la Cenaclul Flacara de dincolo Si Octavian Bud a trecut la echipa de dincolo a Cenaclului Flacara, la nici 59 de ani.
Edward Sanda si Ioana Ignat sunt doi tineri talentati care au reusit intr-o perioada scurta de timp sa se faca auziti peste tot cu piesa Doar pe a ta: de la radio-uri, tv-uri muzicale, in cluburi, pe plaja, la magazinele din colt.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
PAGINI DE ISTORIE LOCALA: ... CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane:
ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare, Tango.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. ... Acum, acesta intentioneaza sa publice o carte de poezii intitulata Clipa.
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. ... Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. ... Cei de deasupra mea, barbatul si fiul, au inceput o partida de scrima.
Single-ul este compus de catre trupa impreuna cu cei de la EpiQ, iar videoclipul este regizat de catre Silviu Mindroc. ... Este o piesa pentru care am colaborat pentru prima data cu cei de la EpiQ, iar videoclipul ei e realizat de catre Silviu Mindroc.
Voltaj a acceptat provocarea #mergdescult a asociatiei World Vision si a dat leapsa mai departe in timpul concertului din cadrul Targului de Craciun din Capitala, in fata a mii de oameni. ... Ne bucuram ca am putut sustine aceasta campanie, creata de World Vision Romania.
Am gasit pe pagina de Facebook a unui prieten o selectie a celor mai frumoase ganduri exprimate de o poeta (Maia Stephan). ... - Mi-s grei ochii de cate isi imagineaza ei. - Muzica este o soapta divina ce ne vindeca sufletul obosit de taceri.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din țara.
Dupa ce a lansat alaturi de Connect-R piese precum Ma bate inima si Vrajitori, Elianne revine cu cel de-al doilea single din cariera solo, Umbra ta, o piesa despre urmele pe care dragostea o lasa in sufletele oamenilor atunci cand persoana iubita decide sa plece.
Dupa ce a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera solo, Lora prezinta publicului unul dintre single-urile cu cel mai puternic mesaj de pe album - Imi cer iertare”.
In unele zone de pe glob, el reprezinta viata lunga, fericire, statornicie. ... Un altul, care ma va opera, zice ca de vina e gena, adica cea a mamei mele.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. ... Ea este absolventa de Ceramica, este ceramist cu acte in regula si participa de aproape 20 de ani la targurile de la MTR.
Nerabdatori sa poata canta din nou impreuna, baietii de la Voltaj au lansat ieri Official COVIDeo, asa cum il numesc pe YouTube, al piesei De maine.
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
Dor de duca Cred ca am creat un copil calator. ... Si se pare ca ii lipsesc iesirile de weekend, excursiile pe coclauri, picnicurile prin parc... De vreo luna ne tot bate la cap sa mergem undeva, sa plecaaaam.
google-analytics.com