Cautare

10759 de rezultate pentru "dor de tara" (2.84 secunde)
"Remember Cenaclul Flacara - Adrian Paunescu -70" Sambata, 20 iulie a.c., in intervalul orar 19 :00 - 23 :30, Primaria Sectorului 4 a organizat un eveniment cultural - artistic deosebit, menit sa marcheze 70 de ani de la nasterea poetului Adrian Paunescu si 40 de ani de la infiintarea Cenaclului FLACARA.
Textiera si cantareata a fost atat de indragostita la un moment dat incat a renuntat la muzica si s-a dedicat iubitului ei de la vremea respectiva.
GEORGE CUSNARENCU) De secole intregi poetii sau ganditorii se intreaba ce este dragostea, fara sa gaseasca un raspuns, in afara unor frumoase metafore.
In mai putin de o luna de functionare, HangOver are deja clienti fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului. Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent;
Ovidiu Ioan Cherniciuc Dumitrescu este un tanar talentat, nascut in orasul Bucecea, judetul Botosani, care a publicat recent un volum de poezii intitulat "Amintiri pentru maine", la Editura Agata.
Editura Data Group lanseaza volumul de proza scurta "4 Usi si Alte Povestiri" de A.G. ... La fel ca si varianta tiparita, publicata in 2013, versiunea electronica include douazeci si una de povestiri scurte ce au ca tema comuna iubirea, descrisa in diferite forme si ipostaze.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
In urma cu cateva zile, Catalin Maruta a anuntat ca pagina sa oficiala de Facebook a fost furata si ca nu el posteaza toate acele materiale care au aparut la el pe pagina.
Dupa ce a fost umilita de Narcisa, femeia careia Nicolae Guta i-a spus "da" in fata lui Dumnezeu, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare. ... La doua saptamani de cand a adus-o pe lume pe micuta Anais, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare.
Nu stiau ca este bolnav si ca starea lui de sanatate s-a inrautatit. ... Am trait zile de cosmar...tristete si durere dincolo de tot ce mi-am putut imagina vreodata… De ziua de nastere a mamei mele l-am pierdut pe tata.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Aripi frante". In aceasta proza scrisa de Alina cu siguranta ca se vor regasi multe tinere din generatia de azi.
O poezie de Raluca Neagu, despre singuratate:
Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu.
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Raluca si Walter Zenga s-au bucurat de sarbatori frumoase, in familie, dar si alaturi de prieteni apropiati.
Eva Constantinescu i-a dedicat poetului Mihai Eminescu o poezie care este publicata in volumul sau, Obsesii, lansat in aceasta toamna si care s-a bucurat de un real succes. In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu.
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un articol intitulat: Si Octavian Bud s-a dus la Cenaclul Flacara de dincolo Si Octavian Bud a trecut la echipa de dincolo a Cenaclului Flacara, la nici 59 de ani.
google-analytics.com