Cautare

10764 de rezultate pentru "dor de tara" (4.23 secunde)
Ai vedea ca am o tara/Ca un fagure de miere/Strins din flori de primavara… Asta a fost mai de mult; ... Acum, tara a capatat un calificativ superior; la sfirsitul lui 2004 a devenit o tara „la cheie“. ... Si de unde?
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Isi facea bine treaba ca presedinte de Senat, nimeni nu i-a mai reprosat ceva, nici nu avea ce, si acum, asa, pe nepusa masa, si-a adus aminte ca vrea sa fie presedintele Romaniei.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Senatorul Dan Sova publica pe blog un articol in care afirma ca PD-L nu este partid de dreapta.
Pe site-ul iliesarbu.ro puteti citi textul "Banateanul" Parfum de toamna, parfum de liniste, parfum de dor si aduceri-aminte...
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: formula-as.ro Am trait ca intr-un vis un sfert de secol de sperante neimplinite. ... Romania nu este, cum ne-am fi asteptat, tigrul economic al Europei Centrale si de Est.
Sueta la un sprit de vara. ... Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura. S-a nascut intr-o familie de tigani lautari din Bucuresti si ii era scris in stele sa cante la nunti, botezuri si alte paranghelii.
In plus, festivalul ii are ca invitati si pe trei dintre cei mai tari DJ din Bucuresti, care se vor ocupa de muzica si distractie inainte de concerte.
A trecut si vara si se pare ca ne pregatim de iarna, din moment ce de toamna nu se stie daca poate fi vorba.
320% - crestere a numarului de medici romani plecati in Franta in ultimele 10 luni. ... Dar, da, in Franta au plecat o sumedenie de medici romani, motivati de salariile de peste granite.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
In urma votului de neincredere dat de 36 dintre cele 53 de filiale judetene din tara, presedintele executiv autosuspendat al PSD, Adrian Nastase, a anuntat marti noapte, ca-si da demisia din aceasta functie si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia. ... Tocmai venisem de la parinti si l-am intalnit la acea terasa.
PDL, vertiginos pe urmele PNTCD spre lada de rebuturi a politicii (Autor: ... cu vreun an, existau voci autoritare de analisti si politicieni care profeteau ca PDL va reusi sa infringa la urne chiar si criza, iar opozitia nu are nicio sansa.
Serban CIONOFF) Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a facut dor de Excelenta Sa,domnul Hans Klemm,ambasadorul Statelor Unite ale Americii in scumpa noastra patrie!
A murit Iurie Darie Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani dupa o grea suferinta, a spus Alexandru Darie pentru REALITATEA TV.
Evenimentul reuneste, intr-un singur spatiu, un program complex, distractiv, relaxant si interactiv vizand mai multe arii din viata de zi cu zi a femeii urbane, de la dezvoltarea personala la timp liber, de la cursuri motivationale pana la ateliere organizate de profesionisti din domeniile art&deco, aranjamente florale, pictura sau cel al dansului.
Studenta anul II la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti, nascuta in Calarasi, Raluca Neagu scrie versuri din anul 2010, este castigatoarea mai multor premii literare, debuteaza in revista Algoritm Literar, publica in diverse alte reviste din tara.
Parintii el, Filip si Eugenia, primind de la imparat o inalta dregatorie, au plecat in Alexandria, cu fiica lor. ... S-a imbracat barbateste a luat cu ea doua slujnice si intr-o noapte, a fugit de-acasa. S-a dus la un episcop si a primit de la el sfantul botez.
google-analytics.com