Cautare

10764 de rezultate pentru "dor de tara" (4.64 secunde)
Printre atatea griji legate de sarbatori vi se strecoara in suflet si o intrebare: ... Stati un pic si analizati-va partenerul sau, daca nu sunteti inca alaturi de cineva stabiliti-va clar ceea ce doriti de la acesta.
Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, a atins sambata varful Aconcagua, devenind astfel cea mai tanara alpinista din lume care ajunge pe acest varf.
5 activitati sub 20 de lei (Autoare: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Multi cred ca scrisoarea deschisa publicata de "Cotidianul" a insemnat condamnarea definitiva a pana mai ieri apreciatei militante liberale.
Mi-e o pofta teribila sa vad sondaje de opinie. Azi chiar l-am tras de urechi pe un amic:
Doresc in mod sincer ca lucrurile sa mearga ceva mai bine si de aceea merita recompensati macar cu un raspuns. ... deosebirea e ca nivelul mediu de trai aici este de zece ori mai mic ca in tarile occidentale;
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Daca la inceput, cand am auzit vestea cu Romania in Uniunea Europeana, nu am fost prea incantata neaparat de aceasta dorinta a carmacilor de la Bucuresti, mi-am schimbat mult parerea citind tot felul de ineptii sau asa-zise pareri despre Romania, emise chiar de...romani.
Are 24 de ani si e plecat de cinci ani din tara; ... Castiga bine, dar ar vrea sa se intoarca in tara. Tara pe care o iubeste, desi nu i-a oferit conditii decente de existenta.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
intr-o vreme cind avalansa de nemultumiri despre ce a fost si ce iese din promisiunile electorale de sub sloganul "Sa traiti bine!”, iata ca Puterea a intrat intr-un parteneriat vinovat cu statistica oficiala pentru a ne convinge ca, in ajunul aderarii la UE, viata romanilor s-a imbunatatit ca prin minune.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Pentru ca nu este suficient sa te nasti intr-o tara pentru a o iubi-o neconditionat. Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: Cristian IONESCU) Anul acesta trupa Compact implineste 40 de ani de la infiintare.
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise a luat-o de sotie si au avut impreuna un fiu.
Pentru cei care nu stiu, precizez ca poetul Lucian Avramescu traieste la tara, in comuna Sangeru din Prahova. ... Si plange cu lacrimi de piatra, de dorul fiicei sale, care traieste in Franta, unde si-a facut doua licente si un masterat, la Sorbona.
Multe sunt in neregula cu tara asta in care ne chinuim sa... ... Ca sa nu intru in amanunte cu iz de Golden Blitz sau taverne locale, sa incep cu ziua de sambata, cand, ca tot omul eu, una, am avut program "administrativ" pe-acasa.
Va aflati de aproape un an in Romania. Cum vi se pare tara, cum vi se par oamenii?
Persoanele care au contract de munca în strainatate se pot împrumuta la câteva banci românesti, pentru a-si achizitiona case, masini sau pentru nevoi personale.
lucrurile se vor calma pe piata valutara, daca va incepe Ford exporturile, iar romanii se imprumuta scump, din cauza riscului mare de tara. ... Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
google-analytics.com