Cautare

10759 de rezultate pentru "dor de tara" (6.69 secunde)
Iubito,/esti ca o primavara/cioplita-n privighetori/si-n cintec/de dragoste. ... "Icoana de iubire" - "Icon of love", poem din volumul "Muguri de pasare"- editie bilingva, Editura Sitech Craiova,2000)   Femeia - dor scaldat in primaveri; dor scaldat in ploi de soare;
Mi-e dor de martisoarele de altadata. De martisoarele de copil, tinute ascunse cu atata sfintenie ca sa nu le vada nimeni.
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... Povesti, de asta e nevoie. Toti vor sa ia premiul Nobel, toti scriu romane despre oameni de asfalt, Frumoase povesti. ... Mi-e dor... Mi-e asa un dor de Nichita...
In contextul actual, cultura reuseste sa razbeasca, traversand orice granita, iar Gheorghe Amza, fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, a demonstrat acest lucru. Noul sau volum de poezii, Cu aripi de Lumina, a vazut recent lumina tiparului.
Ultima postare de pe Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in Retezat, iti va da FIORI (Autoare:
Legendara trupa Cargo lanseaza astazi un nou single, "Nu ma lasa sa-mi fie dor", alaturi de MediaPro Music. Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, o balada emotionanta de dragoste, parte din lucrarea "A cincea dimensiune".
Un text de recitit, scris de Lucian Avramescu si arhivat pe Internet: ... Acum o mie de ani, pe Calea Victoriei din Bucuresti marsaluia o coloana cu, ziceau chiar jandarmii, mai bine de 500.000 de oameni.
Mesteri populari din zona Oltenia si Harghita au poposit miercuri, 11 martie, pentru cateva zile, la Galeriile Real pentru a-si expune lucrarile in cadrul primei editii a Targului Artelor Dor. Pana pe 15 martie, craiovenii pot admira creatii populare care vorbesc de traditie:
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" (continuare) "Imi maschez supararile" - Cum a trecut dubla campioana olimpica de la un dram de zgarcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar in ochi o pisica blanda - "nu stiu cine e pisica asta, asa au facut-o creatorii piesei vestimentare" - si cinci litere de-o schioapa care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue?
Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Inimile lor bat toate in mine pe rand Si se transforma intr-un falfait de aripi Cand incep sa doara si sa-si aminteasca Toate ekg-urile din vremea dragostei Cand dulcea si frumoasa impertinenta a ei Facea sufletele sa muste pana la prasele albul tencuielii.
Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul Dor de noi. Regizat de catre Trandafilm si filmat in Bucuresti, videoclipul piesei il aduce pe Mircea Eremia intr-o poveste de dragoste care continua doar prin amintiri.
Initiativa le-a apartinut membrilor trupei Vunk, care au vrut sa dedice aceasta zi tuturor celor care se simt departe de locul natal, de cei dragi sau de copilarie. In 2019, ziua dorului se concentreaza pe dorul de copilarie.
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor: ... - ora 20:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice din Romania, Bulgaria, Italia, Muntenegru, Serbia si Slovacia.
Dorinta de perfectionare l-a urcat in avionul-groazei Este un tip dintr o bucata, care nu cere plicuri, locuieste la bloc si are o masina in leasing.
L-am citit pe nerasuflate, si pentru ca este extraordinar de frumos, m-am gandit ca daca l-as distribui pe aceasta cale poate ca v-as face ziua mai frumoasa. Este un text despre viata, despre iubire, despre dor si nemurire.
In ultimul timp o serie de intimplari nefaste vine parca sa confirme ca avem parte de jumatati de adevar. De cele mai multe ori oamenii sint prea obositi ca sa afle intregul care sta in spatele realitatii.
- Cum te afecteaza pandemia din punct de vedere profesional, ca psiholog? - Pandemia si toate restrictiile impuse au schimbat destul de mult si brusc felul in care vom trai si vom interactiona, cu implicatii pe termen lung, pentru toata lumea.
Cuplul - de la duet la duel Nimeni nu e o insula. ... - desi diferentele dintre ei sunt ireconciliabile, desi avem mecanisme de gandire, simtire si comportament total diferite, un lucru e clar: ... Suntem convinsi ca facem alegeri constiente, dar psihologii sunt de alta parere.
A pornit din Anglia si, dupa opt luni de mers la pas, a traversat 11 tari. Durata de timp estimata pentru intregul tur e de sapte ani si spune ca exista doar doua cazuri in care nu l-ar incheia:
DAN CRISTIAN TURTURICA) Daca PDL pierde alegerile de anul viitor, misiunea sa se va fi incheiat inainte de termen. Se va trezi blocat in mijlocul marii pe un vas a carui carma nu o va mai controla, la mare distanta de portul in care ar fi trebuit sa-l duca.
google-analytics.com