Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (4.02 secunde)
La Parchetul din Vanju Mare, Camelia Antonela Dima (8,04) a surclasat-o pe Doina Tatomir (7,57). In rest, au mai candidat singuri, obtinand medii suficiente pentru a fi numiti in functii de conducere la Parchetele din zona Olteniei:
De precizat ca, Sorina Placinta a efectuat ieri prima sa vizita oficiala in Constanta in calitate de ministru, fiind insotita si de secretarul de stat Doina Melinte.
, la hotelul "Doina" din statiunea Neptun, proiectul "Impreuna pentru o societate mai buna" - Regiunea Sud Est, finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial, Dezvoltarea Resurselor Umane.
La hotelul Doina din Neptun sunt cazati, in aceasta perioada, mai multi reprezentanti ai Ministerului Turismului, care vor verifica, in aceasta perioada, daca "certificarea" hotelurilor la doua, trei sau mai multe stele chiar corespunde realitatilor din unitatile respective.
De ce revolutia nu a pornit, de exemplu, din fata casei doamnei Doina Cornea, de la Cluj? Poate recunoastem: pentru ca am fost lasi.
Sotia acestuia, Doina Elena Manolea, este si ea bioenergoterapeut. Cei doi au scris impreuna sau separat, potrivit site-ului terapiicomplementare.net, mai multe carti impreuna:
Dan Voiculescu - vicepresedinte, Doina Silistru - secretar si Ioan Chelaru - chestor. Viceliderul Viorel Arcas a spus ca se vor face inlocuiri in comisiile permanente.
"Ma intorc la fostul loc de munca, desi mi s-a propus sa raman in cadrul DJS", a declarat Doina Federovici.
"Ma intorc la fostul loc de munca, desi mi s-a propus sa raman in cadrul DJS", a declarat Doina Federovici.
"Elementul de noutate in ce priveste serviciile si compartimentele care functioneaza in cadrul DGASPC este reprezentat de infiintarea Compartimentului Management de caz, unde se vor instrumenta cazurile sociale din trei ramuri, respectiv asistenta maternala, plasament familial si sistemul rezidential", a mentionat Doina Nacu, director economic in cadrul DGASPC, adaugand ca infiintarea functiilor de manageri de caz presupune si efectuarea de angajari, insa acest lucru este imposibil in prezent, ca urmare a hotararii guvernului de a bloca toate posturile din sistemul bugetar.
"Am considerat ca este oportun sa fie puse in aplicare cateva proiecte pe aceasta tema, dorind sa facem un pas important in demersul de aliniere la practicile si eforturile depuse de comunitatea internationala pentru combaterea violentei in familie", a mentionat Doina Dretcanu, reprezentantul Departamentului pentru Egalitate de Sanse si Familie.
Doina Silistru, senatoare de Vaslui, a sustinut o declaratie politica intitulata 'Insuportabila ,,suportabilitate"', pe care o puteti citi in continuare.
Chiar imi vine sa fluier o doina de jale cu refrenul "Elena Udrea si cu noul Dej, au bagat spaima in burgheji".
La inceputul lunii august, Doina Rebedea, de 42 de ani, din Bumbesti Jiu, a fost ranita grav, in urma unei explozii care s-a produs la Uzina Mecanica Sadu, unde femeia era angajata de peste 15 ani.
Senatoarea PSD Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Votul prin corespondenta: egal, chiar prea egal!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ,,Ce Romanie mica aveti, domnule Baconschi!’’ Cred ca avem dreptate sa cerem demisia imediata a domnului Teodor Baconschi, ministrul de Externe.
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari.
La mine, in Cluj, un fost procuror comunist are acum o pensie de 90 milioane lei vechi, iar Doina Cornea abia ajunge la 15 milioane lei vechi.
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
Premierul Victor Ponta a revocat-o din functie pe sefa Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP), Domnica-Doina Parcalabu, in locul ei in functia de presedinte cu rang de secretar de stat al CNPP fiind numita Ileana Ciutan, informeaza Agerpres.ro citand un anunt al Guvernului.
google-analytics.com