Cautare

853 de rezultate pentru "doina miere" (3.51 secunde)
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul. ... Surprinzator este faptul ca si fata fostului presedinte ANST, Doina Melinte, se regaseste inscrisa pe aceste liste.
Evenimentul a inceput cu specialistul Farmec, Ioana Cioroianu, care ne-a povestit despre cel mai vandut produs cosmetic in Romania, laptele Doina, care are o istorie de 40 de ani in spate.
Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota;
Doina Federovici, sefa de campanie a PSD Botosani a declarat ca "Aspazia Cojocaru reprezinta votul care in 2012 a inclinat balanta. ... Noi nu abandonam cursa la jumatate", a incheiat Doina Federovici.
Cardiologul Doina Dimulescu: ... De aceea, am batut la usa cabinetului doamnei profesor doctor Doina Dimulescu, cardiolog, dar si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, pentru a ne da cateva sfaturi care sa-i ajute pe hipertensivi sa depaseasca gerul fara complicatii.
Doina Dimulescu: ... Doina Dimulescu, cardiolog si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, atrage atentia ca suplimentele si ceaiurile pot reduce eficacitatea medicamentelor cardiovasculare, ne spune care sunt valorile optime ale tensiunii arteriale, ce este tensiunea normala inalta, ce se ascunde in spatele tensiunii arteriale oscilante.
Cardiologul Doina Dimulescu: ... De aceea, am batut la usa cabinetului doamnei profesor doctor Doina Dimulescu, cardiolog, dar si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, pentru a ne da cateva sfaturi care sa-i ajute pe hipertensivi sa depaseasca gerul fara complicatii.
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu fiica si fiul.
MASAJ CU MIERE Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu sotul ei.
508 din decembrie 2006, privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat si confesional, desi este adoptata de mai bine de un an si jumatate, nu a fost pusa in aplicare nici pana la acest moment.
Daca un martian ar citi motiunea, ar crede ca PNL a lasat tara in lapte si miere Deputata PSD Aura Vasile a sustinut, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca PNL nu are dreptul sa critice actualul guvern pentru ca a lasat tara in criza, ea spunand ironic ca, daca un martian ar citi textul opozitiei, ar crede in mod gresit ca PNL si UDMR au lasat tara in lapte si miere.
Jonathan Scheele arata ca aderarea nu va insemna in nici un caz “lapte si miere“. ... Integrarea in UE era inteleasa ca un fel de integrare cu lapte si miere“, a spus oficialul european.
O alta explicatie a valorificarii unei cantitati insemnate de miere pe piata externa ar fi ca romanii nu sunt consumatori traditionali de miere.
Dintr-o tara aflata pe primele locuri la exportul de miere, am ajuns acum in situatia disperata de a importa pana si polen din China. ... Astfel, un kilogram de miere de salcam costa 20 de lei, iar unul de miere poliflora, 18.
italienesti (branzeturi, prosciutto), frantuzesti (dulceturi) si unguresti, paine si specialitati de panificatie, miere de albine (miere ecologica, specialitati preparate cu miere si propolis), sucuri - oferite de producatori din Blaj (Alba) si Constanta, dulciuri, cozonaci si placinte produse pe loc, in targ, dulci si sarate, covrigi si turta dulce oferite de cofetari si patiseri din Maramures, Suceava, Botosani si Topoloveni, ceaiuri si siropuri naturale din plante, sucuri naturale din fructe si cereale (braga), bauturi alcoolice de la cramele Botarcani (Arges), Pietroasele Buzau si palinca Tramuta de Bihor, obiecte mestesugaresti, vase din ceramica, imbracaminte (ii, rochii), covoare oltenesti, obiecte casnice si mic mobilier din lemn, podoabe, arame si produse din piele.
Rascolesc cerul, ziua, noaptea Dansez cu vantul, ploaia Putina iubire, un pic de miere Si eu dansez, dansez, dansez Si in vacarm, alerg si ma tem Oare e randul meu?
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, sirop de muguri de pin - la 20 RON (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
• MASAJ CU MIERE: Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
crema cu galbenele si ulei de catina presat la rece, crema cu ardei iute, demachiantul cu miere si spirulina, unt de corp cu cacao, portocale si ulei de cocos - la 14 RON / 100 ml si la 25 RON / 200 ml, sapun plutitor cu catina bio - 14 RON, sapun cu ulei de argan - 18 RON, sapun cu 98% cocos, 2% unt de shea si sare de himalaya - la 9 RON, sapun Sunrise Flower cu musetel, urzica si miere - 12 RON, crema cu galbenele si catina - 10 RON.
google-analytics.com