Cautare

853 de rezultate pentru "doina miere" (2.98 secunde)
paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine. ... Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 capatani de usturoi, pisate si, 5 lamai tocate in masina, amestec care se lasa 7 zile la macerat.
MIERE: Bogata in minerale si aminoacizi, consumul regulat de miere imbunatateste fertilitatea la femei si calitatea spermei la barbati. ... Adauga cacao raw, neprocesata, o jumatate de lingurita de scortisoara si indulceste amestecul cu o lingura de miere.
Tocati 1,2 kg de seminte, dupa care amestecati-le cu 100 ml de lapte si 0,5 kg de miere. ... Se va folosi uleiul de lavanda, luat intern cate 5 picaturi cu miere de 2 ori pe zi la adulti (la copii se micsoreaza doza!);
In loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere (Autoare: ... in loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere.
Una dintre retetele care mi-a atras atentia este cea de grog de miere. ... Grog de miere Ingrediente:
gemuri cu zahar si fara zahar - la 18 RON si la 23 RON, crema caramel cu sare - 25 RON, caramele - 16 RON / 80 de grame, ciocolata si fructe confiate in ciocolata neagra - 17 RON / 80 de grame, pasta de fructe (pates de fruits) - 14 RON, miere de salcam - 28 RON / 80 de grame, miere de zmeura - 25 RON / 250 de grame, miere Delta Dunarii cu menta - 25 RON / 250 de grame, miere de albastrele - 25 RON, tableta de ciocolata alba,m neagra, cu lapte si fructe uscate - 18 RON / 100 de grame, confit (pentru branzeturi si carnuri) - 13 RON / 120 de grame, peltea de vin alb cu condimemte (sos condimentat dulce-acrisor).
IUBIREA SI CASATORIA Casatoria, dupa parerea mea, ar trebui sa aiba loc dupa luna de miere, nu inainte. ... Luna de miere dupa casatorie este foarte periculoasa. Din cate stiu, nouazeci si noua la suta din casnicii sfarsesc cand se termina luna de miere.
Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina. Avem clienti diferiti care cauta miere cu catina, dar si miere poliflora,care este foarte buna pentru imunitate. ... Eu ma ocup de aranjaentele borcanelor cu miere.
Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina. Avem clienti diferiti care cauta miere cu catina, dar si miere poliflora,care este foarte buna pentru imunitate. ... Eu ma ocup de aranjaentele borcanelor cu miere.
Cea mai usoara este cea cu avocado si miere. ... Astfel, pentru mai multa savoare iaurtul poate fi combinat cu fructe de padure si miere. ... - Cea mai rapida si usor de preparat este masca cu miere si avocado.
Parlamentul European ia masuri pentru a impiedica vanzarea de miere falsificata. ... Desi arata ca mierea, nu tot ceea ce cumparam din supermarket sub aceasta denumire este miere.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a fostei atlete Doina Melinte in functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului (MTS). ... Doina Melinte (n.
„In practica, prima situatie in care s-au aplicat noile prevederi regulementare vizind buletinul de vot si modalitatea efectiva de vot a aparut in sedinta extraordinara a Consiliului Judetului Galati din data de 31 ianuarie 2005, cu prilejul alegerii unui vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, in persoana doamnei Doina Marcela Crista Sighinas, din partea PNL.
Doina Khalvati creeaza papusi superbe pe care le expune si vinde la targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv. ... Chiar daca la prima vedere nu pare ca lucrez mult, in spatele lor sunt ore intregi de munca, ne-a spus Doina Khalvati.
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
La final, liderii locali au precizat ca functia de presedinte executiv a fost adjudecata de deputatul Andrei Dolineaschi, contracandidatii sai, deputatul Costica Macaleti si fostul secretar de stat Doina Dretcanu, primind calitatea de vicepresedinti.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos. ... Rusinos!, a declarat Doina Federovici.
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
google-analytics.com