Cautare

853 de rezultate pentru "doina miere" (2.83 secunde)
diversele sortimente de miere naturala de salcam, de tei, de rapita, de coriandru, de floare soarelui, poliflora, de mana, de mai, de balta si de amorpha; ... fagurele cu miere si capacele de fagure; ... otetul de mere cu miere;
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari si figurine de ceara, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu sotul ei.
Ce puteti gasi la standul familiei Zota - oua, iepurasi si casute din ceara - intre 3 - 22 RON - faguri de miere - 6 RON si 10 RON - dulceata de afine si cirese amare - miere poliflora - 11 RON / 400 de grame si 20 RON / 800 de grame - miere cu propolis - 22 RON - miere cu catina (benefic pentru starile de greata) - 15 RON - complex imunofortifiant - 24 RON - propolis pur - 1 RON / gramul Tot in cadrul standului familiei Zota mai gasiti si un filmulet care contine imagine cu stupi si utilaje in transhumanta, din diverse locuri ale tarii:
Totodata, combinatia dintre sucul de grepfrut si miere te ajuta sa elimini kilogramele care sunt in plus, dar in acelasi timp, are grija de sanatatea ta.
Dimineata de Ajun incepem cu jumatate de ananas, apoi cafea sau ceai indulcite cu miere, omleta din albus cu branza slaba sau cu sunca de pasare si ciuperci. Iaurt slab sau lapte de migdale sau cocos cu cereale integrale, nuci, miere si fructe.
Potrivit directorului muzeului constantean, Doina Pauleanu, prin luna ianuarie 1990, o comisie formata la nivelul Muzeului de Arta Constanta a preluat operele de arta cu specific romanesc care au apartinut familiei Ceausescu si care se aflau in vila acestuia din statiunea Neptun.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. ... Doina Elena Manolea, sotia parapsihologului presedintelui Traian Basescu, Aliodor Manolea, este sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti.
O activitate bogata O alta tema a conferintei de ieri a senatoarei PSD de Vaslui Doina Silistru a vizat activitatea legislative desfasurate in perioada 1 februarie-29 iunie.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor. ... Pe Liviu Flesariu si pe fiica sa, Doina, ii gasiti la etajul I. Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
Expozitia contine arta din colectia Doinei Cornea, tablouri pictate de aceasta, manuscrise, recuzita de lucru, inclusiv obiecte personale, precum biroul Doinei Cornea, ceasul acesteia, chiar si basca din lana, tricotata de Doina Cornea, ce apare des in imaginile ei publice.
Expozitia oficiala Licitatia Caritabila Doina Cornea a fost deschisa recent,la Palatul Cesianu-Racovita din Bucuresti, sediul Casei Artmark.
Ajunsa la venerabila varsta de 66 de ani, Doina Spataru se confrunta cu niste probleme de sanatate care-i dau mari batai de cap. ... Acum, Doina Spataru a revenit in apartamentul sau din Bucuresti si isi vede de activitatile de zi cu zi.
sapunuri din miere, cu lavanda (din Provence), miere cu zmeura - la 12 RON borcanul, ulei demachiant (de la Apidava) - la 25 RON borcanul, apa de gura - la 20 RON, lotiune tonica purifianta - la 20 RON, capaceala de ceara pentru gat, infectii, sinuzite cronice si raguseli, polen - la 6 RON 50 de grame si la 10 RON 100 de grame, pastura - la 45 RON 100 de grame,.
In ceea ce priveste comercializarea, circa 30% din productia nationala de miere se comercializeaza "la negru", iar 50% din marfa vanduta legal este comercializata de marile retele de magazine, a declarat directorul general al companiei Apidava, Victor Mates.
- reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa - cresterea imunitatii organismului - protectie antioxidanta - cresterea poftei de mancare Este un supliment alimentar din fructe de padure, cu miere si propolis Vitamina C naturala este un produs 100% natural, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului.
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
La standul Nuticai Ferent de la MTR puteti achizitiona oteturi din mere si miere de albine, vinuri, vegeta naturala si diverse sortimente de cafea Nutica Ferent participa la targul de la MTR, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu diverse produse.
google-analytics.com