Cautare

853 de rezultate pentru "doina miere" (7.16 secunde)
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - pastura - miere de tei - miere poliflora Sanatatea se salasluieste numai acolo unde din alimentatie nu lipsesc elemente cum este mierea de albine, randamentul maxim in orice ramura de activitate, manuala sau intelectuala, nu vine decat din bratele vanjoase ale unui corp sanatos si respectiv mintea sanatoasa dintr-un cap sanatos.
mierea de salcam, mierea de tei, mierea poliflora, capaceala, fagurii cu miere, pentru imunitate, polenul, dar si sucul de catina cu miere, ne-a spus Elena Stan, o prezenta constanta la targurile traditionale organizate de Fundatia Kogaion in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul ei gasiti amestecuri de miere cu catina, cu merisor, miere cu ghimbir, la 15 RON, dar si miere cu capaceala - la 20 RON. ... Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina.
Psihologul Doina Patrascu este de parere ca modul de racolare gindit de initiatorii "Delphin International" speculeaza un fond emotional zdruncinat al individului dominat de dezamagirea acumulata prin esecuri succesive. ... Stiu foarte bine sa le atite orgoliul, sa le adoarma banuielile", sustine Doina Patrascu.
Mucenici cu miere de albine Pacat ca mucenicii cu miere de albine se fac doar pe 9 martie!
20, sector 3, puteti apela cu incredere la masajul cu miere. Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine.
Pacientii au fost instruiti sa aplice miere cruda diluata (90% miere diluata in apa calda) odata la doua zile asupra leziunilor, cu frecare usoara pentru 2-3 minute. ... "Jumatate dintre pacienti au fost tratati cu miere aplicata local odata pe saptamana, iar cealalta jumatate a servit ca grup de control.
Dieta cu miere si scortisoara. ... dieta cu miere si scortisoara. Consumul regulat de miere reduce riscul de boli de inima si scade colesterolul. ... - miere - scortisoara - apa Cum trebuie sa procedezi: Combina o lingurita de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Ne asteapta criza alimentara Senatoarea Doina Silistru sustine ca, desi principala ramura economica a tarii - agricultura, merge inca bine, Romania este predispusa la o criza alimentara. Parlamentarul social-democrat Doina Silistru si-a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa activitatea din Senatul Romaniei din ultimul an.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Proprietarii de stupine au pierdut milioane de lei, nereusind sa scoata nici macar citeva kilograme de miere la tei si floarea-soarelui. ... nici macar citeva kilograme de miere obtinute la floarea-soarelui si tei.
Apimondia si Radio Romania va invita in perioada 28 - 30 august 2009 la editia a II-a a Targului International de Miere.
Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu. ... borcanase cu miere in care a pus o bijuterie cu cristale Swarovski si miere duo:
pulpa in amestec cu catina - 20 RON, muguri de pin macerati in miere, miere de salcam - 20 RON, faguri cu miere - 15 RON, miere de anghinare, miere de rapita.
"Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
miere de floarea soarelui - la 22 RON/kg, miere poliflora - la 22 RON/kg, miere de rapita cu salcam - la 25 RON/kg, miere de tei - la 25 RON/kg, miere de pomi fructiferi - la 30 RON/kg, mana de brad - la 40 RON/kg, propolis brut - la 5 si 10 RON, tinctura de propolis - la 5, 10 si 25 RON, polen uscat si crud - la 10 RON 100 de grame, fagure - la 60 RON/kg, pastura - la 45 RON 100 de grame (benefica pentru ficat, probleme digestive si alte afectiuni), capacele - la 22 RON (borcanul)", ne-a spus Claudiu Matei.
"Avem patru sortimente de faguri cu miere, siropuri de brad, lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere cu miere la 10 RON, alifie pe baza de propolis pentru crapaturi ale pielii si arsuri - la 8 RON, figurine din ceara sub forma de oua si de iepurasi - la 5 si la 7 RON, faguri in miere - la 15 RON, capaceala pentru sinuzite si cai respiratorii, dar si ca un bandaj gastric pentru stomac", ne-a spus Liviu Zota.
Slush de grepfrut roz cu miere O bautura racoritoare, numai buna de savurat in zilele toride de vara. Avantajul e ca o poti face din fructe proaspete, alese de tine, innobilate cu putina miere. ... • 2 linguri de miere;
google-analytics.com