Cautare

10602 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (7.74 secunde)
Mai sunt si oameni care muncesc de 1 Mai. Sunt si oameni - ete ia d-aici exemplu parlamentarii nostri care, cand nu dorm in banci, isi invita nepoatele sa voteze in locul lor sau al colegilor - pentru care 1 Mai este o zi ca oricare alta.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. ... Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine.
Cel putin 16 oameni au murit in Bulgaria, iar mai multi sunt dati disparuti, in urma inundatiilor devastatoare. Ploile nu mai contenesc de trei saptamani si zeci de localitati sunt sub ape.
Periodic apare amenintarea unui nou virus - SIDA, SRAS, H1N1, Ebola - pe fondul unor factori favorizanti precum presiunea demografica, evolutia modului de viata si incalzirea climei, avertizeaza cercetatorii.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania: Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral.
Mana rupta atarna langa mine Medicul Catalin Piviniceru, unul dintre cei 5 supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, a rememorat momentele groaznice prin care a trecut in așteptarea salvatorilor.
Mariustuca.ro / Pacientii cu accident vascular cerebral isi pot recupera capacitatea de a vorbi cantand (Autoare: Magda Marincovici) Clinicienii au observat ca unii dintre pacientii lor cu accident vascular cerebral, care au dificultati in pronuntarea cuvintelor, reusesc sa cante chiar corect.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii.
Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Profitand de un interviu la ProVest, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care au sustinut teza ca Tamplarul si Electricianul din Irak nu erau doi amarati plecati in lume pentru a castiga o paine, ci doi agenti trimisi de Serviciile Secrete romanesti pentru a-i spiona pe americani.
Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere. Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
google-analytics.com