Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (3.50 secunde)
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Raliul Dakar 2012 a inceput cum nu se putea mai rau dupa ce pilotul argentinian Jorge Martinez Boero a decedat in prima etapa a editiei cu numarul 33 a celui mai dur concurs de anduranta a sporturilor cu motor din lume, iar in runda a doua a fost notat un nou accident care putea avea urmari tragice.
La data de 13 iulie 2011, in jurul orei 11:15, S. Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Cand a ajuns in dreptul str.
Suparare mare, cum este si firesc, dupa moartea supravietuitorului teribilului accident si teribilismului din Mamaia, de luna trecuta. Normal, era cu indulgenta spus tanar la cei 20 de ani ai sai.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg. Astfel, institutiile financiare si-au indreptat atentia si catre tineri (adolescentii sau elevii de liceu), care au devenit unul dintre segmentele de public-tinta al lor.
Patru tineri au scapat cu viata ca prin minune in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se aflau a "zburat" pur si simplu de pe carosabil, a rupt un sens giratoriu si s-a dat de mai multe ori peste cap.
Un barbat de 34 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de pe motocicleta. Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Constiinta unui liberal de stanga: ... Constantin Gheorghe) Actul gratuit de violenta de vineri seara, de la Munchen, obliga, mai mult ca oricand, la o noua abordare a motivatiilor atacurilor teroriste, care sa treaca dincolo de obisnuitul cliseu al ciocnirii civilizatiilor, cu varianta sa razboiul musulmanilor impotriva crestinilor.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
Varstnicii cu pensii mai mici de trei milioane de lei au inceput de ieri sa intre in posesia celor 500.000 de lei promisi ca ajutor pentru Paste.
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie.
Adrian Cocosila) Saptamana Patimilor exprima perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. Conform randuielilor canonice, in aceasta saptamana se ajuneaza pana spre seara.
Saptamana Patimilor exprima perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. Conform randuielilor canonice, in aceasta saptamana se ajuneaza pana spre seara. ... Luni, in Saptamana Patimilor, se face pomenirea patriarhului Iosif, vandut de fratii sai cu treizeci de arginti.
Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
Tentativa de lovitura de stat in Turcia, care pare sa fi esuat: Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. ... Alina Neagu) Tentativa de lovitura de stat care a avut loc vineri seara in Turcia pare sa fi esuat.
Magda Marincovici) Profesorul Nicolae Hancu avertizeaza intr-un amplu articol in Monitorul de Cluj ca alimentatia raspunde de 14 milioane de morti in lume, anual. Alcoolul si fumatul impreuna fac 12 milioane de morti. ... Nicolae Hancu, unul dintre cei mai renumiti specialisti in diabet zaharat, nutritie, obezitate si dislipidemii, zice:
google-analytics.com