Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (3.80 secunde)
Atentat in Franta: Un camion a intrat in multimea care celebra Ziua Nationala. Cel putin 84 de morti. Doi romani raniti (Autori:
La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Desi motocicleta lui a fost distrusa, muzicianul a scapat cu rani usoare.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe pagina sa de Facebook un text care a primit mii de like-uri. Puteti citi in continuare acest text. Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca batranii ies in strada pentru diverse cauze.
www.psihanaliza.org (un articol de Ana Drobot): Moartea, pe care majoritatea o consideram a fi marele necunoscut, sau nenorocirea cea mai grava care s-ar putea abate asupra noastra, a fost numita de Freud scopul vietii.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
SEMNE DE ALARMA: ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! Interventia rapida reduce semnificativ riscul de dizabilitate sau deces. ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord?
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul.
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. In aceasta lume orice este posibil, chiar daca in realitate nu poate fi explicat in niciun fel. Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti".
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus in ziua de 30.06.2011 retinerea numitilor S.A.M, M.V., H.S.R., D.A., Z.K. si I.D.A.C., sub aspectul savarsirii infractiunilor de proxenetism, respectiv act sexual cu un minor.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
La data de 12 decembrie 2010, in jurul orei 10.40, N. NICUSOR de 21 de ani din jud. ... George Valsan catre Calea Crangasi, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 18:00, A. Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos.
Exista sinucideri din dragoste, sinucideri legate de anotimp, sinucideri legate de aflarea unei vesti triste, sinucideri datorate crizei economice prin care trecem. Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
google-analytics.com