Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (3.55 secunde)
univ.Iordan Barbulescu, Decanul Departamentului de Relatii Internationale de la SNSPA, lucrarea lui Octavian Stireanu a fost declarata admisa, autorul devenind doctor in studii politice, specializarea Relatii Internationale.
Tatal sau, Valeriu Patriciu (1903-1987), a fost inginer in mine, doctor in geologie, geofizica si mineralogie si a lucrat ca geolog-sef, incepand cu anul 1935, in Societatea Astra Romana (societate romana cu capital anglo-olandez), o sucursala a trustului petrolier Royal Dutch Shell Co.
La eveniment a fost prezent si edilul sef al Capitalei, popularul doctor Sorin Oprescu, aflat intr-o permanenta activitate pusa in slujba bucurestenilor.
- Buna ziua, doamna doctor, vrem sa ne lamuriti in privinta unui fotbalist care sufera de astigmatism, daca acest lucru il impiedica sa vada normal in timpul meciului.
Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un accident de-a dreptul stupid, scrie Cancan.ro.
- Stefan Banica - actor de prestigiu - Maria Cutarida Cratunescu-prima femeie doctor in medicina din Romania - Nicolae Banescu â€"academician, succesorul lui Nicolae Iorga la conducerea Sectiei de Studii Istorice a Academiei Romane.
Liliana Turoiu este designer vestimentar, lector universitar doctor in cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, artist si femeie de afaceri, potrivit descrierii de pe site-ul personal.
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. VOICULESCU. Membru al USR, Filiala Dobrogea din 2004.
La moartea sa, produsa din cate s-a spus, de o lovitura la cap cu o piatra, celebrul doctor G. Marinescu nu realizeaza dupa autopsie, analiza microscopica a creierului, care ar fi dovedit ca Eminescu nu suferea de sifilis.
celalalt, care parea sa fie sef, sau doctor, avea legat de brat un dispozitiv cu butoane. Apasand pe unul, din dispozitiv a iesit o tija care indrepta in jos fascicule subtiri de lumina verde.
conferentiar universitar doctor Iriniel Popescu care este un biolog foarte pasionat care a crescut pe malul gropii Vacaresti si care imi povestea ca isi petrecea anii adolescentei acolo si de aici i-a venit lui dorinta sa se faca biolog, ca ulterior sa-si dedice ani de viata studiului stiintific in cadrul unor proiecte.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane, Sectia de stiinte medicale De asemenea, in cadrul adunarii generale a membrilor Academiei Romane au mai fost alesi, prin vot secret, membri titulari Lucian Liviu Albu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologice si Daniel Daianu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologie.
Echipa de medici condusa de profesorul universitar doctor Engelbert Knosp a anuntat ca Basescu a facut cativa pasi si ca va incerca acest lucru de mai multe ori.
- Suntem mancati de bacterii, d-le doctor? - In mod nor mal, urina este sterila (nu contine microorganisme sau bacterii) si nu poate da infectii ale vezicii urinare.
Pentru ca aici SUNT OAMENI CARE SUNT MANDRI CA SUNT ROMANI. Multumim domnului primar si doamnei doctor Birliga pentru tot ce fac pentru aceasta comunitate.
Programul va fi efectuat de o echipa de medici, sub supravegherea domnului conferentiar doctor Mihai Berteanu. Precizez ca alegerea doctorului Berteanu a fost optiunea presedintelui", a precizat Adriana Saftoiu.
Cum sa botezi un omulet verde Un vorbitor care a facut ca persoanele prezente sa ridice din sprancene a fost Guy Consolmagno, un preot iezuit, dar si astronom cu masterat la Massachusetts Institute of Technology (MIT) si cu titlul de doctor obtinut la Universitatea din Arizona, ambele in stiinte planetare.
Exista mai multe tipuri de conjunctivita, motiv pentru care este iportant ca un doctor de ochi sa evalueze stadiul afectiunii pentru a rcomanda un tratament adecvat.
nu mai merge cu tine la doctor, nu te mai ajuta in bucatarie, nu iti mai face complimente atunci cand te aranjezi.
Cand mergem la doctor? Cand copilul nu vorbeste - intarzierea vorbirii la copiii mici Majoritatea copiilor inteleg mai mult decat exprima In primul rand, in jur de 15-25% dintre copiii mici au o oarecare tulburare de comunicare.
google-analytics.com