Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (3.94 secunde)
Vaccinarea se recomanda si baietilor pentru prevenirea cancerelor anale, peniene si orofaringiene, dar si pentru intreruperea transmisiei virusului pe cale sexuala, a explicat Carmen Ungurean, doctor la Institutul National de Sanatate Publica.
Cum se intampla in viata, o intamplare a facut ca un alt om deosebit, tot doctor si el, regretatul profesor Zamfirescu, sa ne puna in contact, in primii ani de dupa 1989, pentru un consult al fiicei mele. ... frumosul doctor Sarafoleanu).
Interesant sI asta, desI ultima data cind m-am uitat eu, medicul de familie tot doctor era, acum este ingropat in hirtoage, ar putea fi o asistenta acolo, care sa trimita bolnavii la diversI medici specialisti sI sa completeze hirtii.
Pina aici e logic, farmacistul e farmacist, nu doctor si fiecare trebuie sa isi faca treaba lui.
Asta deoarece ministrul, pe baza datelor obtinute din teritoriu, a ajuns la concluzia ca majoritatea romanilor merge la doctor cind este deja prea tirziu sau cind are nevoie de operatii, ori de alt fel de tratamente costisitoare.
De asemenea, nu-i vom putea niciodata inchide gura unei mame care nu intelege "depresia" unui doctor.
Nici pana zi nu s-au lamurit prea bine treburile in ce priveste autencitatea semnaturilor sustinatorilor sai, important este ca, in final, domnul doctor a primit dreptul de a candida, primind, ca bonus" si statutul de victima, care, dupa modelul Basescu, prinde foarte bine la electorat.
"unde mergeti?", "de la ce doctor?", "cine v-a trimis pe aici?"...
- In ce proportie au incredere romanii in medici? - Romanii au incredere in medici atat timp cat se duc la doctor.
Ambasadorul Germaniei, Wilfried Gruber, a declarat ieri la Arad, cu prilejul primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii "Vasile Goldis", ca este revoltat sa vada cum in cadrul procedurilor de restituire a proprietatilor, rechinii afacerilor imobiliare se imbogatesc prin metode indoielnice.
Doar pentru a-i face loc stimabilului Manole, director "prin concurs", si care a fost atat de bine pregatit de Partidul Democrat incat a reusit sa ia si fata propunerii facuta de PNL, in persoana unui doctor in stiinte.
Un doctor care a circulat toata viata lui intr-un Opel sau in orice caz intr-o masina ieftina si de cand este director la spital are doua Mercedes-uri in doi ani, e normal sa creada ca ...
Mircea Aionesei, George Serban, doctor din Nicseni, si Marian Brichiseala. "Nu e nici o problema. Eu inteleg interesul presei, dar PNL e un partid democratic.
Desi recunoscut ca un apropiat al "capo del tutti capi” Iliescu, naravasul doctor nu a rezistat tentatiei de a-si declara independenta, afirmand raspicat ca el personal "nu are nevoie sa ceara incuviintarea Inaltei Porti” atunci cand are chef sa faca ceva, inclusiv sa candideze.
Este vorba despre dialoguri codate intre inculpati in care instanta este spital, procesul- tratament, iar magistratul- doctor. In interceptari sunt invocate diverse nume grele, printre care Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie.
Dar daca vine domnul profesor doctor Dan Voiculescu, de renume mondial? Traian Basescu: Asta sigur rezolva problema banilor, ii aduce pe aia de la Crescent.
Sunteti doctor in stiinte agricole... I.C.: Potentialul economic al judetului Gorj ar fi altul daca am utiliza tot ceea ce detinem din punct de vedere agricol.
Sa nu uitam nici ca, in 2008, alegerile au fost organizate de guvernul liberal Tariceanu, sustinut discret de PSD, ambele formatiuni avind o anume deschidere catre doctor, in timp ce acum organizarea apartine PDL.
- Eu nu mai am de conciliat nimic cu domnul doctor Arafat. Toata echipa este una ezitanta si sub presiunea multor interese.
Luni dimineata, senatorul a fost transportat, pentru cateva investigatii, la Institutul Clinic Fundeni, dupa care comisia a hotarat efectuarea angiocoronarografiei in clinica de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unitate condusa de doctor serban Bradisteanu.
google-analytics.com