Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (3.03 secunde)
Radu Deac - directorul executiv al Agentiei Nationale de Transplant, vicepresedinte al Academiei de Stiinte Medicale Numele profesorului doctor Radu Deac este legat de zeci de mii de interventii chirurgicale pe cord deschis si inchis, de primul transplant de inima unui caine, de prima inlocuire de valva cardiaca biologica si de efectuarea operatiilor de transplant cardiac la om.
Pacientii, impreuna cu cei din sistemul medical, ii ureaza domnului doctor, cu dragoste, respect si recunostinta, multi ani fericiti, cu sanatate si realizari profesionale! La multi ani, domnule doctor Irinel Popescu!
Profesor doctor Ruxandra Ionescu, sefa Departamentului de reumatologie din cadrul Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, ne explica tocmai aceasta masinarie si cum pot noile terapii sa o tina sub control. ... - Profesor doctor Ruxandra Ionescu:
- Doamna doctor Mariana Stefan, medic primar, pediatrie si reumatologie, de fapt ce este artrita idiopatica juvenila? ... - E cazul, asadar, ca parintii sa stie foarte bine cand trebuie sa mearga cu copilul la doctor.
In legatura cu aceasta cercetare, profesorul doctor Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca nu este prima incercare de realizare a unui vaccin gripal universal.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Serban Bubenek ne explica cum a fost posibila realizarea unei premiere medicale de exceptie la IUBCV CC Iliescu din Bucuresti (Autoare: ... Informatii suplimentare despre aceasta performanta medicala ne ofera profesorul doctor Serban Bubenek, managerul IUBCV CC Iliescu.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare: ... Dar am inteles de la domna doctor Rugina ca pana acum analizele au iesit bine.
Magda Marincovici) Saptamana trecuta profesorul doctor Mircea Beuran a efectuat 20 de interventii chirurgicale. ... Asa a aflat ca la Bucuresti, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, profesorul doctor Mircea Beuran opereaza zilnic cancere, indiferent de varsta pacientului.
- Domna doctor Nica, ce inseamna aceasta unitate UPU-SMURD? ... - Doamna doctor, ce este UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, la ora actuala.
Magda Marincovici Doctorul Andreia Vasilescu, medic primar psihiatru, doctor in stiinte medicale la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, faceo radiografie a parintelui care are un copil ranit in tragica noapte.
Nu este de mirare ca cei mai mari experti in slabit doctor Oz si doctor Dukan recomanda konjac-ul, recunoscand printre efectele consumului sau:
- Doamna doctor, sa incepem cu sarmalele. ... - Doamna doctor, dumneavoastra cu ce va rasfatati de Craciun? - Am o mare slabiciune pentru salata de boeuf.
A absolvit Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti, obtinand ulterior titlurile stiintifice de doctor in matematica si doctor docent.
Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor in Stiinte Medicale; ... Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor in Stiinte Medicale, au fost utile pentru viitoarele mame.
Este povestea de viata a doamnei doctor Silvia Nica. ... - Si am ajuns, doamna doctor, pe scena. Unde si dumneavoastra, si sotul dumneavoastra, in repetate randuri, interpretati la vioara partituri clasice, in Orchestre Mondiala a Medicilor.
Domnul Profesor Doctor Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie din Romania, a prezentat informatii recente publicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii si Eurostat legate de incidenta crescuta a infectiilor respiratorii in Romania si necesitatea tratarii tusei inca din fazele initiale.
Acestea sunt sfaturile principale indicate de conferentiar doctor Gheorghe Popescu, seful sectiei Ortopedie din cadrul Spitalului de Urgenta Bucuresti (Floreasca) persoanelor care au alunecat pe gheata.
Magda Marincovici) Presedinte al sectiei de biologie al Academiei Romane, director-fondator al Institutului de Biologie si Patologie Celulara Nicolae Simionescu din Bucuresti, profesor asociat la universitati din SUA si Canada, doctor Honoris Causa al multor universitati din tara, autoare a sute de articole publicate in reviste de referinta.
Daca balonarea este insotita de o durere a pelvisului sau durere abdominala, trebuie sa consulti un doctor. ... Umflaturi sau noduli neobisnuiti Noduli neobisnuiti in sani, testicole, gat, abdomen, la subrat sau alte parti ale corpului trebuie neaparat prezentate la doctor, in special daca dureaza mai mult de trei saptamani.
- Domnu' doctor, cred ca m-am captusit cu oarece boala din acelea rusinoase! ... - Care necunoscuta, domn' doctor? Pe aia o cunoaste tat orasul.
google-analytics.com