Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (4.22 secunde)
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Ar fi fost stupid sa imi doresc sa ajung cel mai bun scriitor dintre doctori si cel mai bun doctor dintre scriitori. ... Ar fi fost stupid sa imi doresc sa ajung cel mai bun scriitor dintre doctori si cel mai bun doctor dintre scriitori.
Daca cineva mi-ar fi spus aceste lucruri - chiar si doctor sa fii fost - as fi fost sigur ca a luat-o putin razna. ... Sunt inca doctor, sunt inca om de stiinta, insa cred cu tarie ca sunt o alta persoana (sursa:sfatulparintilor.ro)
Inabilitatea de a concepe un copil Probleme cu functiile sexuale â€" de exemplu, dificultatea de a ejacula sau de a mentine o erectie (disfunctie erectila) Durere sau o umflare a zonei testiculelor Putin par facial sau pe corp sau alte semne ce pot arata o anormalitate cromozomiala sau hormonala Daca ai o productie de sperma sub nivelul normal (mai putin de 15 milioane de spermatozoizi per mililitru de sperma sau avand un total de mai putin de 39 de milioane de spermatozoizi per ejaculare) Cand trebuie sa vezi un doctor Du-te la doctor daca:
- din toamna anului 1829 avem atestata si existenta primului doctor, anume Patrice sau Patrichie, doctor urban din targul Calarasi:
Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, in care a lucrat 50 de ani. ... Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, in care a lucrat 50 de ani.
cu ajutorul domnului doctor Richard Constantinescu am avut prilejul sa consult un tratat renumit de anatomie " atlasul lui Godefridi Bidloo din anul 1685. ... In afara de Cluj, unde doamna doctor Dana Cernea face o radioterapie dedicata oncopediatriei, nu exista in alta parte.
Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
Sunt doctor iar lumea asteapta de la un doctor diagnostice. Diagnosticul este clar pentru toti: Romania este pe un drum gresit!
Este o estimare total falsa, umflata, exagerata, facuta de candidatul-doctor ori cu intentie, ori din nepricepere sociologica. ... Este normal, Oprescu e doctor, nu sociolog.
Sorin Oprescu nu poate fi un revolutionar, un alt doctor Che Guevara, pentru ca niciodata, nu si-a tradat originile. ... Geoana nu spune nimic despre doctor.
A schimbat un ardelean (din Cluj) cu un moldovean (din Iasi). A schimbat un doctor in filosofie cu un doctor in istorie.
A schimbat un ardelean (din Cluj) cu un moldovean (din Iasi). A schimbat un doctor in filosofie cu un doctor in istorie.
OK, deci a facut misto de titlul de doctor in Drept al lui Ponta si n-a ratat ocazia sa se ia si de Adrian Nastase, care l-a facut. ... Doctor.
In plus, necesita forta fizica (este o munca stresanta), un regim de viata normal, fara excese, si capacitatea de a renunta la multe lucruri, printre care si acela de a sta mult timp cu familia", a declarat conferentiar universitar doctor Horia Parvanescu (foto), medic primar chirurgie plastica, seful Clinicii de Chirurgie Plastica si Estetica din cadrul Spitalului de Urgenta Craiova.
In anul 1989 a obtinut titlul stiitific de doctor in economie cu teza "Politici ale ratelor de schimb".
El nu ezita sa le aduca aminte guvernantilor de promisiunile din campania electorala, cand acestia sustineau ca vor face o retea nationala de colectare si depozitare a recoltelor agricole, ca vor crea conditii de viata si munca in satele romanesti, precum si ca tinerii de la tara vor avea conditii pentru a merge la gradinite, la scoli, la licee, la facultate si, daca va fi nevoie, la doctor si la spital pentru ingrijirea sanatatii.
Primul magazin Mic.ro inchis, de doua saptamani, in Bucuresti Magazinul cu numarul 256 al retelei Mic.ro, dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu, este inchis de circa doua saptamani, unitatea din strada Doctor Felix din Bucuresti fiind inaugurata in vara acestui an.
A absolvit in 1974 Facultatea de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti si este doctor in Stiintele Comunicarii. ... Sorin Preda a fost doctor in stiintele comunicarii si sustinea cursuri in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti, dar si la Universitatea "Dunarea de Jos", Galati.
"Calatori in timp au conturi pe Facebook" Calatoriile in timp ale personajelor gen Marty McFly din "Inapoi in viitor" sau "Doctor Who", nu sunt decat niste himere, au declarat oamenii de stiinta in urma unui studiu.
google-analytics.com