Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (2.90 secunde)
Conform unor recente reglementari legislative, Societatea Nationala a Imbunatatirilor Funciare (SNIF) a suferit un proces de reorganizare ce a condus la infiintarea Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) R.A., care a preluat intregul patrimoniu al SNIF, a precizat Gheorghe Iordache directorul Sucursalei Dobrogea a ANIF.
In perioada sarbatorilor si nu numai, Dobrogea isi rasfata consumatorii cu deserturi delicioase: ... Dobrogea aduce in casa fiecaruia aroma si gustul traditional romanesc prin regii patiseriei, cozonacii.
La capatul acestei crize, imparatul Diocletian creeaza provincia Scythia Minor (actuala Dobrogea), care din anul 395 va apartine Imperiului Roman de Rasarit (Bizantin).
Cadrilaterul, numit cand Noua Romanie cand Dobrogea de Sud a fost in granitele Romaniei intre 1913 - 1940, insa influentele sociale, culturale si politice romanesti s-au simtit din cele mai vechi timpuri.
Vantul va sufla slab pana la moderat in vestul tarii si moderat in est, cu unele intensificari temporare la tare in sudul Moldovei, in Baragan si in Dobrogea.
Bianca Padurean) In 7 septembrie se implinesc 77 de ani de cand Romania a pierdut Cadrilaterul, sau Dobrogea de Sud. ... Cedarea Cadrilaterului, sau Dobrogea de Aur, asa cum numea bulgarii judetele Durostor si Caliacra din Dudul Dobrogei, a fost facuta din ordinul lui Adolf Hitler.
Ieri, 31 ianuarie a.c., in cadrul firmei de morarit si panificatie Dobrogea Grup a avut loc ultima etapa a campaniei "Ai faina, ai masina", "soldata" cu inmanarea marelui premiu catre cel mai fidel client al produselor firmei mentionate. ... "Am folosit faina Dobrogea, deoarece sunt bucatar".
Teodor Stanca, directorul Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) sucursala Dobrogea, sustine ca irigatiile sunt eficiente doar in primele doua trepte de udare, restul necesitand costuri enorme de energie electrica, mai ales pentru ca instalatiile pozitionate pe treptele 3 si 4 au fost abandonate si distruse in mare parte de ,,magnetii" de fier vechi.
FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
aduce Dobrogea in sfera de influenta a Romei, iar coloniile grecesti sub directa stapanire a guvernatorului provinciei Macedonia.
atelier de creatie pentru copii Figurine amuzante” (grup tinta: ... lilieci si bufnite (grup tinta: ... atelier de creatie pentru copii Pasarea magica” (grup tinta: ... atelier Provocarea Lego® (grup tinta: ... lilieci si bufnițe (grup tinta: ... atelier Provocarea Lego® (grup tinta:
ImpactNews informeaza ca PSD va ceda deputati pentru ca PC sa aiba grup parlamentar propriu la Camera Deputatilor. ... PC va fi ajutat sa-si constituie propriul grup parlamentar, in ultima instanta chiar si prin migrarea unor deputati PSD, sustin surse parlamentare.
Conducerea Apa Grup lucreaza in paralel si la noul operator. Maricel Georgescu, directorul Apa Grup, si alti 20 de subordonati, transfera atributiile pe Nova Apa Serv, fiind angajati la ambele firme.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului de Bazin a organizat o sedinta a Comitetului de Bazin Dobrogea Litoral in cadrul careia a fost actualizata componenta comitetului. ... Din Comitetul de Bazin Dobrogea Litoral vor mai face parte si alti 15 membri, printre care:
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
Plaja litoralului romanesc este nu doar victima eroziunii costiere, ci mai ales a conducerii Directiei Apelor Dobrogea Litoral, care nu a aratat, de la inceputul verii si pana acum, ca ar fi capabila sa actioneze pentru a opri macar avalansa de gunoaie sau resturi de materiale de constructii care o sufoca de la un capat la celalalt al judetului.
Pana acum nu a existat o strategie de dezvoltare pentru Dobrogea.
Una dintre aceste investitii, amintite in cadrul intalnirii de la primarie, este realizarea infrastructurii in cele doua noi cartiere de locuinte, Dobrogea I si Dobrogea II.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
google-analytics.com