Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (4.51 secunde)
Administratia Nationala de Meteorologie emite o avertizare de ninsori si viscol, in principal pentru judetele din sudul tarii, sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, a anuntat conducerea ANM. ... Pentru vineri, autoritatile se asteapta la ninsori abundente, viscol si polei in Moldova, Muntenia, Dobrogea si zona montana.
Intensificari temporare ale vantului vor mai fi in Muntenia si Dobrogea, iar in Transilvania va continua sa ninga.
Va ninge slab in vestul, centrul si nordul teritoriului si vor fi precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, unde vor fi conditii de polei. ... Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar si in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea.
Seara, fenomenele de instabilitate vor fi mai frecvente in Oltenia, Muntenia si Dobrogea. ... In Dobrogea, vremea este predominant insorita, dar catre seara, izolat sunt posibile ploi de scurta durata.
Conform meteorologilor, in zilele de 13 si 14 august, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, iar in Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea si sudul Moldovei, local, va fi canicula.
In intervalul mentionat, in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, va ploua pe arii extinse si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 30...35 l/mp si izolat 60...70 l/mp.
Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte. ... • DOBROGEA - In primele zile ale prognozei, maximele diurne vor avea variatii intre valori medii de -7 si 0 grade, iar minimele nocturne se vor mentine relativ constante in jurul unei medii de -8 grade.
Vantul va avea intensificari in Crisana, Banat, Oltenia, Dobrogea si pe crestele montane. ... • Conditii de ceata si in Dobrogea unde peste zi soarele se ascunde printre nori, dar chiar si asa temperatura va creste pana spre 9 grade in Constanta si 11 grade la Tulcea.
Averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si, posibil, grindina se vor semnala, de sambata dupa-amiaza, pana duminica seara, in Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si a Carpatilor de Curbura, informeaza meteorologii.
DOBROGEA In Dobrogea, pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi de la o zi la alta, devenind mai calda decat in mod obisnuit pentru data din calendar, media valorilor maxime fiind de 15-16 grade.
Barcile care au ajuns la fata locului si au recuperat prima victima sunt din cadrul ISU Dobrogea. Potrivit ISU Dobrogea, primele echipaje au ajuns la fata locului la ora 16.30.
Dobrogea In cea mai mare parte a intervalului, in Dobrogea, vremea va fi calda, cu maxime termice ce se vor situa, in medie, intre 29 si 31 de grade.
Dobrogea In Dobrogea, intervalul celor doua saptamani va fi caracterizat de valori termice peste cele specifice in luna decembrie. Astfel, ziua vor fi in medie 5 la 9 grade, iar noaptea valori usor pozitive, in marea lor majoritate de pana la 3 grade.
Este centrul administrativ al Regiunii Silistra si unul dintre cele mai importante orase din regiunea istorica Dobrogea si din Cadrilater. ... Darstor deasemenea reprezinta originea denumirii cartierului bucurestean Dristor, acesta aflandu-se pe ruta catre Dobrogea de Sud si implicit cetatea Darstorului in momentul crearii sale.
Intr-o cronica scrisa inaintea Primului Razboi Mondial apare o poveste misterioasa in care se vorbeste de faptul ca taranii din Dobrogea foloseau tuneluri subterane de mii de kilometri lungime, sapate sub Marea Neagra doar pentru a-si duce oile pana in Turcia.
Cele mai scazute temperaturi medii se vor inregistra in zona Moldovei (intre 10 si 17 de grade Celsius) si a Transilvaniei (intre 11 si 16 grade Celsius), in timp ce valori termice medii usor mai ridicate se vor consemna in Dobrogea, Banat, Oltenia si Muntenia, de pana la 19 de grade Celsius.
DOBROGEA In Dobrogea, in primele zile, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, respectiv medii de 14…16 grade la cele diurne si 6…10 grade la cele nocturne.
Astfel, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures se afla sub cod portocaliu de ger, inregistrandu-se minime cuprinse intre intre -29 si -15 grade, iar Crisana si Banat se afla sub cod galben.
Acestea vor fi insotite de vant care va atinge viteze mai mari in special in Dobrogea si in jumatatea de est a Munteniei sau in Baragan, cat si in sudul Banatului, spulberand zapada. ... Ninsorile vor cadea, cum spuneam, inclusiv miercuri si vor acoperi zone din Oltenia, Muntenia, Dobrogea.
In Dobrogea va ploua in mare parte din interval, iar ninsorile vor aparea local in cursul noptii.
google-analytics.com