Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (6.62 secunde)
Primarii comunelor din Lunca Dunarii s-au intalnit ieri pentru a se constitui intr-un grup de lucru local pentru pescuit, dorind sa acceseze astfel finantare europeana in domeniul pescuitului si turismului, prin Programul Operational pentru Pescuit (POP) 2007-2013, Axa prioritara "Dezvoltarea durabila a zonelor pescaresti".
In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei de Ape Dobrogea Litoral a avut loc o sedinta pe tema delimitarii costiere, intalnire la care au participat atat reprezentantii DADL, mai multi primari din judetul Constanta, cat si secretarul de stat Lucia Ana Varga, respectiv prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Lor li se adauga o parte a aromanilor colonizati dupa 1925, care s-au integrat individual in societatea romaneasca, s-au afirmat in special pe plan cultural si s-au desprins de comunitatile compacte din Dobrogea sau din jurul Bucurestiului.
Traian Basescu a acuzat mereu parlamentarii ca prefera sa reprezinte interese de grup in loc sa apere interesele celor care i-au ales, ca isi acorda privilegii nejustificate, ca se ascund in spatele unor liste, ca l-au suspendat pe nedrept, ca nu vor sa se reformeze, ca nu vor sa reformeze statul, ca nu vor sa reformeze Constitutia, ca sunt prea multi si ineficienti, ca sunt deputati si senatori in loc sa fie unicamerali.
El preciza ca la inceput i-a acordat incredere premierului, dar, in timp, Tariceanu a decis sa se alature "altui grup". ... La grup au aderat, printre altii, Valeriu Stoica, Mona Musca, Raluca Turcan si ministrul Gheorghe Flutur.
Dorim partajul cu noul grup PRM asupra a tot ce revine unui grup, de la minutele care revin per deputat la luat cuvantul in plen pana la partea care ni se cuvine de a participa, ca grup independent, prin reprezentant, in sedintele Biroului Permanent, in comisii si la tot ce deriva din drepturile unui grup care face parte din structura Camerei.
3, Grup Scolar Harnaj, Grup Scolar Edmond Nicolau, Scoala nr. ... 149, Grup Scolar Doamna Stanca, Grup Scolar Nichita Stanescu, Colegiul Tehnic Traian, Scoala nr. ... 156, Sala de sport Grup Scolar Doamna Stanca si Sala Sport Scoala Generala nr.
Punctul de vedere al Comisiei juridice a fost exprimat de senatorul PSD Doru Ioan Taracila, care a declarat ca, potrivit Regulamentului, cei opt senatori nu se pot constitui intr-un grup politic, care sa poata participa la negocieri in vederea obtinerii de functii.
Fiecare grup politic isi asigura organizarea interna prin desemnarea unui presedinte (sau a doi presedinti, in cazul anumitor grupuri), a unui birou si a unui secretariat. Distributia locurilor deputatilor in hemiciclu se face in functie de apartenenta politica, de la stanga la dreapta, cu acordul presedintilor de grup.
Mircea Geoana va fi schimbat de la conducerea Senatului Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a declarat luni inaintea sedintei de grup a senatorilor social-democrati ca la schimbarea din functie a presedintelui Senatului noua nominalizare apartine PSD, iar plenul trebuie sa voteze acest lucru in acord cu decizia CCR, arata Newsin.
Mircea Geoana va fi schimbat de la conducerea Senatului Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a declarat luni inaintea sedintei de grup a senatorilor social-democrati ca la schimbarea din functie a presedintelui Senatului noua nominalizare apartine PSD, iar plenul trebuie sa voteze acest lucru in acord cu decizia CCR, arata Newsin.
In 2004 a avut loc in Romania o lovitura de stat, prin care un grup de interese, economice, dar si politice, legat de fosti si actuali membri ai serviciilor secrete, in special de cei care se ocupau de culegerea de informatii economice in exterior, si de afaceri, in interior, si-a pus un membru in fruntea tarii.
CATEGORII de conditii minime ce trebuiesc indeplinite pentru a putea obtine recunoasterea unei persoane juridice ca grup de producatori:1.
- Pentru ca trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu si a inca 2 persoane, sub acuzatia ca au alcatuit un grup preconstituit in decembrie 1989 ca sa puna mana pe putere, asta inseamna ca nu a fost vorba nu de o Revolutie, ci de o lovitura de stat impotriva regimului Ceausescu.
Barbatii fac parte dintr-un grup infractional organizat, format din 54 de invinuiti, specializat in traficul de droguri de risc si care actiona in mai multe judete. ... De asemenea, a mai fost retinut Ilie Jilcu, de profesie medic veterinar, din Caracal, care facea parte din acelasi grup infractional.
Anghelache) Iorgus, cel mai interesant transfer in Dobrogea Alesii locali din Dobrogea nu au scapat nici ei de sindromul migratiei politice.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Intr-un final, Directia Apelor Dobrogea – ... Simtind, probabil, ca sfarsitul carierei ii este aproape, Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea
Pretul painii la Constanta se mentine in limite rezonabile, dupa ce principalul producator industrial, Dobrogea SA, a majorat pretul cu 4,3%, ca urmare a cresterii tarifelor la utilitati.
google-analytics.com