Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (6.49 secunde)
Structura Comitetul de Bazin din cadrul Directiei Apelor Dobrogea Litoral va fi reinnoita la sedinta din luna aprilie. Comitetul de Bazin este o structura consultativa si deliberativa organizata pe bazinul hidrografic Dobrogea Litoral pe zona de activitate a DADL din cadrul Administratiei Nationale "Apele Romane".
Referindu-se la problemele ridicate de seceta din Dobrogea, Sarbu a adus in discutie problema irigatiilor: ... "Seceta in Dobrogea este mai pronuntata si am ramas surprins. ... A mai ramas zone cu probleme, precum Dobrogea, Galati, Vrancea.
Astfel, azi, la ora 10:00, la ceremonialul militar si religios organizat in Piata Tricolorului, va participa si un pluton format din 18 subofiteri si un ofiter din cadrul ISU "Dobrogea".
Legea nr.570/2004 privind unele masuri pentru privatizarea societatilor comerciale filiale de distributie si furnizare a energiei electrice "Electrica Dobrogea” SA si "Electrica Banat” SA, actul normativ intrand in vigoare incepand cu data de 15 decembrie a.c., odata cu publicarea sa in Monitorul Oficial.
In cursul zilei de ieri Directia Apelor Dobrogea-Litoral a organizat o intalnire cu operatorii de plaje de pe litoral.
In paralel, au fost evaluate 102 amplasamente potentiale pentru constructia noii centrale nucleare, in principal din Transilvania (73 locatii in bazinele raurilor Oltului, Muresului si Sometului), dar si din Moldova (bazinul raului Bistrita, 18 locatii) si Dobrogea (bazinul Dunarii in amonte de Cernavoda, 11 locatii), au declarat, luni, surse din Ministerul Economiei si Finantelor.
Cu toate ca luni reprezentantii societatii "Enel Distributie Dobrogea" SA dadeau asigurari ca o echipa va remedia problemele, ieri, fluctuatiile de curent au continuat. Potrivit purtatorului de cuvant al Enel Distributie Dobrogea SA, Johanna Scanteie, vinovati de fluctuatiile de curent ar fi - culmea!
Printre investitiile realizate in Dobrogea se numara si introducerea tehnologiei Telecontrol, un sistem inovator care permite operarea de la distanta a dispozitivelor de intrerupere si manevra, reducand astfel numarul si durata intreruperilor.
Se implinesc 135 de ani de cand Dobrogea a revenit la tara mama, dupa semnarea Tratatului de la Berlin. Pe 14 noiembrie 1878, Carol I citea doua documente fundamentale prin care se arata ca "Dobrogea face parte din Romania".
Cornel-Ursu Dobrogea: ... Ma bucur ca ma numa, si de data aceasta, printre expozanti", ne-a spus Cornel Ursu-Dobrogea.
Administratia Nationala de Meteorologie A EMIS pentru orele urmatoare o avertizare COD GALBEN de precitiatii in principal pentru judetele din sudul tarii, sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, a anuntat, la Guvern, conducerea ANM.
Va ploua in jumatatea de est a tarii, iar in Dobrogea, Baragan si in estul si sudul Moldovei cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la 3 grade Celsius in Dobrogea, respectiv de pana la 2 grade Celsius, in Banat.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la doua grade Celsius in Dobrogea, respectiv de pana la 1 grad Celsius, in Banat si Moldova.
Miercuri se va incalzi usor, va continua sa ninga in jumatatea de sud-est a tarii si va fi viscol in Dobrogea, in sudul si centrul Moldovei, in Muntenia, dar si in Carpatii de Curbura.
Atunci, lui Andrei i-au cazut sortii sa mearga in Bitinia, Bizantia, Tracia si Macedonia, cu tinuturile din jurul Marii Negre, pana la Dunare si Scitia (in prezent Dobrogea) si pana in Crimeea.
Dropia a revenit in Romania De cativa ani, tot mai multe persoane povestesc ca au vazut pasari foarte mari pe campurile din sudul Baraganului, zona Calarasi si in Dobrogea.
Temporar vantul va avea intensificari cu viteze de 40-50 km/h, iar in estul, centrul, sudul Munteniei, in Dobrogea si in sudul Moldovei rafalele vor atinge in general 55-75 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii sub 100 m.
Mai mult, intr-un adevarat delir, preluat, parca, de la partenerii de injuraturi de la a€žRomania Marea€œ, semnatarul prostiilor amintite sustine nici mai mult, nici mai putin ca, pentru a-si apara interesele, proprietarii puternicului grup industrial European Drinks, domnii Ioan Micula si Viorel Micula, ar pune la cale a€žun plan de preluare a puterii politice in caz de anticipate sau in 2008a€œ!
In urma cu ceva timp, mai multi angajati ai SC Grup Servicii Petroliere SA au constituit un grup de initiativa in vederea infiintarii unui sindicat. Pe data de 2 noiembrie, prin hotarare judecatoreasca s-a acceptat formarea noului sindicat, care poarta denumirea de Sindicatul Liber al angajatilor Grup Servicii Petroliere.
google-analytics.com