Cautare

32131 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat da sau ba" (7.61 secunde)
Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, respectiv 21 de ani de inchisoare pentru omor, la care se adauga un spor de pedeapsa de un an, precum si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte.
IULIA IONESCU. Explicatiile Manastirii Sihastria Raraului, PE FACEBOOK IULIA IONESCU.
Obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort depinde decisiv o serie de factori ce tin atat de cunoasterea in amanuntime a procedurii de urmat, cat si de cooperarea celor doi soti in realizarea unui divort civilizat, rapid si lipsit de complicatii.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica sotului. Sufocata cu perna si luata la tinta cu cutitul!
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. Fiecare detaliu este atent preluat de presa si savurat de public. ... Totusi, divortul celor doi ar putea avea o parte buna.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru oras in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie. Iulian Arama:
Urban si votul prin corespondenta (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Ce legatura exista intre ineptiile postate pe blog de excentricul senator PD-L Iulian Urban si votul prin corespondenta?
La dosarul lui Cristian Cioaca au fost depuse, chiar in timpul procesului, mai multe scrisori, semnate sau anonime. ... Si, pentru a fi convingator, Parleteanu pluseaza. Si spune ca poate sa aduca in fata instantei obiecte ale Elodiei.
O alta cauza este si scumpirea utilitatilor, care face ca sansele industriei romanesti sa fie si mai reduse.
Alice Peneaca a cedat si a spus adevarul despre divort. Desi se intelegeau perfect si se iubeau nebuneste, casnicia dintre Bobby Paunescu si Alice Peneac s-a terminat definitiv pe 10 decembrie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Tuberculoza, vindecabila si, totusi, letala OMS:
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
google-analytics.com