Cautare

47 de rezultate pentru "diva" (3.01 secunde)
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... La salonul Diva Hair am ajuns printr-o cunostinta. ... LA salonul Diva Hair, situat in apropiere de Parcul Tineretului, sunt folosite la manichiura oje de la Kiko si OPI.
Dana Visanescu s-a asociat recent cu o buna prietena de-a ei, Anda Tedorescu, si impreuna vor deschide in curand salonul Diva Hair situat pe Strada Lanariei nr. ... Iubitoarele de frumos si de coafuri inedite pot apela cu incredere la serviciile pe care le gasesc in salonul Diva Hair, precum:
Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
Hasotti a caracterizat-o pe Udrea drept o "diva de mucava" si "noua Mita Biciclista", senatorul liberal fiind de parere ca aceasta cheltuie bani publici pentru "iluzoria convingere a lumii" ca Romania e paradisul planetei.
Loredana, Diva absoluta si Superstarul muzicii romanesti, concerteaza pe 25 octombrie si 26 octombrie la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv. ... Piesele vestimentare pe care le va purta Diva au fost comandate din Asia, New York, Italia sau Londra.
Zdob si Zdub, diva Loredana si rapper-ul Ligalize. ... Acum, trupa colaboreaza cu Loredana inca o data, dupa ce in 2016 diva Romaniei alaturi de Zdob si Zdub si Skizzo Skillz au lansat o interpretare moderna a piesei folclorice La carciuma de la drum.
Asa considera si membra comunitatii Diva Hair, anna_d, care ne impartaseste parerea ei: ... Lara., membra a comunitatii Diva Hair, este si ea de aceeasi parere:
Diva care nu iesea fara 1000 de euro din casa s-a schimbat radical! A renuntat la tot in numele iubirii sI s-a transformat intr-o cu totul alta persoana.
Astfel, diva nascuta la Barcelona impresioneaza cu fiecare postare HOT pe Instagram, iar cele mai incitatnte sunte cele din dormitor.
Radu Mazare a spus ca diva i-a fost infidela sotului ei, de aceea a ajuns sa divorteze. "Nu ma intrebati despre Mihaela Radulescu.
Ea ar fi trebuit sa-i plateasca fiicei sale 1.000 de lei lunar, insa, fosta diva de la Izvorani nu i-a trimis micutei nici un ban.
Este snoaba, se poarta deseori ca o diva razgaiata. Statutul social conteaza enorm pentru ea si o sa faca orice pentru asta, indiferent de pret si de sentimentele ei personale, fiind extrem de materialista.
Intregul efort al lui Basescu este, de fapt, ca Diva din Plescoi nu care cumva sa ramana fara "coledzii" cu care-si proiectase pe zeci de ani niste afaceri stralucite in zona Litoral-Delta.
O alta diva expirata, Aura Vasile de la PSD, a simulat o trecere la dusmanul pe care il infiereaza cu manie proletara specifica de atata amar de vreme.
Promovarea agresiva si exclusiva a Elenei Udrea - saltul "curajos" in absolut cu parasuta spargand pur si simplu tiparele excentricitatilor dambovitene - in detrimentul candidatilor la europarlamentare, care par bichonii scosi la plimbare pentru a completa decorul sedintei foto cu diva, constituie un argument in sensul acesta.
Nu judec nevoia unora de a-si satisface setea de sordid prin exihibitionari publice ale unor frustrari intime de diva insatiabila, ci rezum doar fapte in succesiune cronologica:
Azi, ea pare o mica diva si suporta glumele lui Otil cu superioritate si cu rabdare. Una peste alta, Daniela este o fata frumoasa si deloc tafnoasa.
Prezentatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1TV, a remarcat ca diva a scris "suptil" in loc de "subtil". "O greseala care se face in clasa a III-a spre a IV-a", a spus acesta.
Cei care s-au exprimat intr-un limbaj trivial s-au ales cu postarile sterse si un block de toata frumusetea de la diva.
De data aceasta insa, diva a lasat un fotograf profesionist sa realizeze pictorialul. Iar Zoe McConnell a surprins destul pentru fani.
google-analytics.com