Cautare

865 de rezultate pentru "discurs papa francisc" (3.29 secunde)
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, prezent ieri la Craiova, a afirmat la întâlnirea cu liderii liberali ca PD si PSD vor avea un discurs negativ în campania electorala de la europarlamentare.
Comisia a intocmit raportul, iar Traian Basescu a sustinut, in decembrie 2006, un discurs in fata Parlamentului in care a condamnat regimul comunist din Romania ca fiind ilegitim si criminal.
Acum este de dreapta printr-un singur fapt, care tine mai degraba de brand, are un lider hotarat - vorbim de Traian Basescu, care este liderul simbolic al partidului -, care are un comportament atitudinal de dreapta, prin metode, prin discurs, prin modul autoritar prin care se exprima in spatiul public.
- un partid oportunist, cu un discurs populist, dornic sa ia voturi de peste tot si in orice conditii - sau un partid de principii, cu un discurs ideologic explicit - legat de interesele celor multi, celor mai largi categorii de cetateni, care suporta consecintele acestei tranzitii prelungite.
Pe de alta parte, partidele Coalitiei guvernamentale au criticat discursul rostit luni in plenul Senatului de catre liderul PRM CV Tudor si au respins a€žin mod ferma€œ utilizarea pe scena politica romaneasca a oricarei forme de discurs extremist si nationalist.
O exceptie care la prima vedere infirma observatiile de mai sus o reprezinta acceptarea filosoafelor in discurs.
Actualul lider social-democrat a avut, la deschiderea lucrarilor Congresului, un discurs aplaudat intens de cei aproape 1.500 de delegati, discurs in care infiera guvernarea PNL-PD.
"Acest presedinte vedea rolul sau in ultimii ani drept cel care motiva tara, dar acest discurs nu a mai reflectat acest lucru", a subliniat Smith.
a€žCeea ce a facut Traian Basescu in Parlament nu se poate numi un discurs, ci o suita de rabufniri si injuraturi mascate, plina de balbaieli si cacofonii, care arata gradul de degradare a acestui nebuna€.
Premierul Tariceanu le-a spus ministrilor, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca va transmite partidelor politice o scrisoare prin care ii va invita pe reprezentantii acestora sa semneze acordul privind legea salarizarii bugetarilor, afirmand ca partidele de stanga au un dublu discurs si lanseaza promisiuni fara acoperire.
In primul sau discurs de la investirea in cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei, sustinut in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, Traian Basescu a pledat pentru reforma politica a statului, pentru modenizarea mediului rural si a vorbit despre sperantele inca neimplinite puse de romani in urma cu 20 de ani.
"In doi ani nu ati invatat nimic" In replica, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a spus ca Emil Boc nu a invatat nimic in doi ani la capitolul economie si buget, sustinand ca acesta a venit in fata Parlamentului cu "un discurs de activist politic".
in speta transformarea discursului national in discurs european. ... in speta transformarea discursului national in discurs european. Iata tema principala a dezbaterilor stangii europene astazi.
Un bun discurs a avut, azi, Daniel Constantin, presedintele PC, de exemplu: ... Foarte bun discurs, Piedone, liber, spontan si substantial, o pledoarie pentru camaraderie si spirit de echipa.
Presedintele a sustinut un discurs in plenul Parlamentului pe probleme de politica interna. ... Traian Basescu sustine un discurs in Parlament in fata reprezentantilor Puterii.
El a folosit prilejul pentru a-l chema in Parlament de ziua Unirii pe Traian Basescu pentru a sustine primul discurs dupa izbucnirea revoltelor populare. ... Mircea Geoana a parut nerabdator sa tina primul discurs, iar motivul a fot relevat ulterior.
Basescu a avut un discurs de dictator in delir, paralizat de frica Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca acuzatiile aduse de Traian Basescu la adresa opozitiei ar arata ca seful statului este "un dictator in delir, paralizat de frica" si ca este rupt de Romania.
In declaratia politica de astazi as dori sa va adresez un apel pentru a combate doua categorii de discurs politic ajunse foarte populare in aceasta perioada, dar care produc foarte mult rau in societatea romaneasca.
La semnarea declaratiei de constituire a fost prezent si presedintele PSD, Victor Ponta., care a tinut un discurs.
Am sa va aduc in atentie un discurs al liderului Putin peste care presa occidentala trece intentionat in graba. Dupa ce dl Putin a anexat Crimeea, in martie 2004 a tinut un discurs de o ora in fata Parlamentului.
google-analytics.com