Cautare

1918 de rezultate pentru "directia" (3.41 secunde)
Desi spunem ca am incheiat tranzitia la economia de piata, regimul de proprietate funciara este inca un santier, care se misca lent si care nu si-a gasit directia, indiferent de cei s-au succedat la guvernare.
Pentru eficientizarea actiunilor, acest compartiment a fost transformat in Directia Juridica, cu preluarea birourilor Contracte si Urmarire Debitori.
Conditii minime La Directia Agricola Dolj, de la inceputul anului, s-au prezentat foarte multi potentiali fermieri care au cerut informatii despre fondurile europene destinate agriculturii. ... Am venit la Directia Agricola sa vad si eu care sunt conditiile cu programul SAPARD.
Astfel, desi potrivit algoritmului politic, postul de director adjunct de la Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta revenea PC-ului, „reprezentantul nostru care ar fi trebuit sa se prezinte la concurs, nu a fost anuntat de data examenului”, a declarat deputatul PC Andrian Mihei, indignat de faptul ca pe acest post a fost numit un penelist.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
Serviciul Roman de Informatii (SRI), Serviciul de Informatii Externe (SIE), Directia Generala de Informatii a Apararii (DGIA, serviciul secret al Armatei) si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI, serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor).
"Buboiul" s-a spart in ianuarie 2003, cand Directia Controlului Fiscal - unitate a Fiscului constantean subordonata direct DGFP-ului - s-a autosesizat si a intreprins verificari asupra veridicitatii solicitarilor de rambursari de TVA si mai ales asupra platilor efectuate de AFP Constanta pentru exportul unor masti de gaze si ale altor bunuri.
Directia de Sanatate Publica (DSP) Dolj a dispus ieri masuri deosebite in vederea gazduirii temporare a locuitorilor care va trebui sa-si paraseasca locuintele din cauza inundatiilor.
Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Dolj a finalizat evaluarea pagubelor produse in mai multe localitati doljene de inundatiile din perioada 11-14 martie.
Daca insa esti in cautarea unui nou inceput, daca vrei sa faci o schimbare radicala in viata ta, pornind de la interior, o casa cu un Numar Karmic te poate ajuta sa te indrepti in directia potrivita pentru a evolua din punct de vedere spiritual.
Directia Generala de Protectie Civila si Urgente din cadrul Ministerului de Interne al Spaniei a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsoare pentru Provincia Lleida, de vant puternic pentru provinciile Huesca, Lleida, Girona, Tarragona, Castellon si pentru provinciile din Insulele Baleare, Girona, Asturias, Cantabria, Gipuzkoa si Bizkaia.
In acest mod, Autoritatea de Management a Programului Operational Regional care functiona in cadrul MDRT aproba deciziile de finantare a proiectelor, iar Directia Generala pentru Turism din cadrul aceluiasi minister avea calitatea de beneficiar pentru un domeniu al programului si cheltuia sumele astfel obtinute, se spune in document.
In plin sezon estival, Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral inca mai organizeaza licitatii pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja ramase fara stapan.
Colac peste pupaza, un memoriu anonim sosit ieri pe adresa redactiei noastre il acuza pe comisarul sef Tudorel Ene si oamenii sai, comisarii Marin Buzescu si Petre Spataru, de "trantirea" concursului care a avut loc pe 30 mai la Directia Politiei de Frontiera pentru ocuparea unor functii de personal civil.
Obiectul isi ajusta viteza si pozitia in functie de avion de parca s-ar fi jucat cu noi, accelera, se oprea, inainta cu viteza noastra, in aceeasi directie, ca si cum ar fi stat nemiscat, apoi schimba din nou directia.
Daca te trezesti prezentandu-te cu ceea ce vei fi tu sau cu ceea ce ai fi facut in viata daca nu te-ar fi sabotat o alta persoana, sau mai multe persoane, ai luat-o in directia gresita.
- Intr-o seara de iulie 1927 sau 1928, am vazut, impreuna cu numerosi alti martori, un cilindru iradiant care zbura in directia est. ... Acest obiect zbura cu o viteza mare in directia muntilor situati in stanga noastra.
Insa, la un moment dat, luminile au inceput sa se ridice si pareau ca se indreapta spre noi, venind de jos, din directia sud-vest. ... Obiectul a depasit unitatea la fel de lin si s-a pierdut in zare, in directia nord-est, peste munte.
Solutii improvizate pentru respectarea termenelor-limita Lipsa de personal care sa acorde primarilor consultanta si termenele-limita pe care directia este nevoita sa le respecte pentru predarea proiectelor sunt motivele pentru care reprezentantii directiei sunt nevoiti sa improvizeze solutii de salvare.
Conform legii, Directia Tehnic, Investitii si Gospodarire Comunala din cadrul primariei a intocmit un referat pe care l-a inaintat spre contrasemnare primarului, acesta la randul lui fiind de acord.
google-analytics.com