Cautare

1917 de rezultate pentru "directia" (3.44 secunde)
Masura a fost anuntata de presedintele ANAF, Sebastian Bodu, si a fost explicata prin problemele inregistrate de Directia Marilor Contribuabili in a gestiona numarul ridicat de companii care indeplineau conditiile pentru a fi incluse in baza de date a directiei, potrivit Mediafax.
Prin aceasta masura, directia generala de administrare a marilor contribuabili infiintata in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) preia 88 de societati comerciale care anterior erau administrate de alte organe fiscale si preda, la randul ei, 655 de agenti economici care nu mai indeplinesc aceste criterii catre organele fiscale in a caror raza teritoriala isi au domiciliul fiscal.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
"In acest moment suntem in faza de constructie a bugetului pe anul 2007, deci si a bugetului de la Directia de Paza si Servicii.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
Sindicalistii de la Forum si de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au anuntat ca vor inregistra in cursul zilei de azi conflictul de interese la Directia de Munca deoarece conducerea Combinatului nu a initat negocierea prevederilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM), asa cum au solicitat cele doua sindicate.
Pe anul trecut, Doljul nu a stat prea bine la unii indicatori economici, daca ne luam dupa cifrele publicate recent de Directia de Statistica pentru luna decembrie a anului trecut.
Directia pentru Taxe si Impozite a Primariei Craiova si Directia Publica Comunitara de Evidenta a Persoanelor Dolj. ... Solutia ar fi, a spus el, ca Directia de Evidenta a Populatiei Dolj sa le permita accesul la baza de date pentru a vedea modificarile de domiciliu ale contribuabililor.
Pe de alta parte, Sorin Bulancea, de la Directia pentru Agricultura, a facut referire, in virtutea specificului activitatii institutiei, la nevoia atragerii unor investitii din afara, mentionand in treacat niste investitori egipteni.
Deciziile se iau confuz, in functie de directia din care vin apele si in functie de instincte dubioase. ... Pe baza vointei populare, care spune deja cvasi-unanim ca directia e proasta. ... Solutia este sa ne concentram pe un traseu care sa schimbe rapid si dramatic directia acestei tari.
Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica. De exemplu, in cazul unei tranzactii cu terenuri Directia de Informatii Fiscale trebuie sa afle cine a incheiat contractul si care este valoarea acestuia.
Doar 25% din suprafete sunt cultivate ca la carte Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj recunoaste ca doar 25% din suprafata arabila este cultivata la standarde europene, adica se foloseste tehnologie completa si se obtin culturi bune atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.
Actele pentru Rugaciune exista toate, dar pentru Cumintenie exista doar un Ordin de ministru al Culturii, un proces verbal de predare-primire, un opis, cu zeci de opere, in valoare de 1.381.000 de lei achizitionate de Directia Artelor, Muzeelor si Monumentelor si predate Muzeului de Arta al Romaniei, printre care si o statueta de C.
Desi au trecut aproape doi ani de atunci, Directia de Urbanism si Amenajarea teritoriului nici macar nu a inceput sa lucreze la el. ... Daniel Marculescu, arhitectul-sef al Craiovei, a spus insa ca Directia de Urbanism pe care o conduce nu are in atributii sa intocmeasca regulamentul de urbanism.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Dupa circa 5 minute, pe cer si-a facut aparitia un balon gri, cu diametrul estimat la 20-25 metri si forma oarecum de para, care se deplasa, cu o viteza de circa 50-60 km/ora, la o altitudine de vreo 100 m deasupra padurii, pe directia vest-est.
Din directia luminii se mai auzeau si niste zgomote metalice ritmate.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Concret, ministrul Apararii, Theorodor Atanasiu, a declarat in urma cu cateva saptamani ca afla in mod constant de la Directia de informatii a MApN informatii neoficiale care pleaca dinspre consilierul prezidential Adriana Saftoiu de la Palatul Cotroceni.
Contract cu Directia Sanitar-Veterinara "La ora actuala, in UE controalele de stat sunt gratuite. ... Cu alte cuvinte, directia veterinara trimite fiecarei unitati unul sau mai multi inspectori, care sa efectueze activitati de control, asistenta tehnica si inspectie.
google-analytics.com