Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (3.17 secunde)
Arhitectii judetului merg la pas in control Primariile au insa nevoie urgenta de arhitecti sau de tehnicieni pentru ca Directia de Urbanism din cadrul CJ Dolj are prea putin personal care sa poate supraveghea constructiile din Dolj.
Nu te opri din elan, e directia cea buna, ca atare merita sa investesti tot ce ai mai bun in tine, caci ambitia de acum va genera dorinta de a trece la un nivel superior, poate si mai atractiv decat cel actual.
Banii se fac cu greu si azi vei da piept cu un nou blocaj financiar in planurile tale, dar nu abandona directia spre care te indrepti. ... Nu cumva nu te uiti in directia potrivita pentru scopurile tale actuale?
Bunicul colaborase si cu apreciatul realizator Billy Wilder, care a regizat, in 1945, versiunea in limba engleza a unui documentar, numit Death Mills (initial german), despre ororile din lagarele de concentrare naziste, film produs de Directia pentru razboiul psihologic al Departamentului Apararii al SUA.
A§n ceea ce priveste motiunea de cenzura, Geoana a spus ca a€ždaca motiunea va trece, lucrurile se vor indrepta catre o accelerare a descompunerii actualei Coalitiia€œ si a adaugat ca daca nu va trece, a€žea reprezinta un pas in directia buna, iar directia buna e alungarea de la guvernare a Aliantei PNL-PDa€œ.
De exemplu, Armen Victorian, un ufolog britanic, a fost informat, de catre Directia de Afaceri Publice a NORAD, ca rapoartele erau distruse in mod curent dupa 6 luni.
"Am chemat Mediul si Directia de cultura si le-am spus ca oamenii distrug situl de care eu stiam.
Din acelasi motiv, conducerea regiei risca sa fie amendata si de Directia Sanitar-Veterinara, dar si de Inspectoratul de Politie Judetean. ... "In primul caz au fost finalizate cercetarile, in prezent fiind asteptat rezultatul necropsiei de la Directia Sanitar-Veterinara.
Radu Mazare a spus ca Primaria Constanta nu va curata promenada, in locurile unde s-a depus nisipul spulberat de furtuna de la inceputul lunii iulie si care impiedica turistii sa se plimbe, pentru ca acest lucru este de datoria Directia Apelor Dobrogea Litoral.
De la programul a€žLapte si corna€ s-au luat 1.270.000 de lei care au fost dirijati spre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. De la Directia Generala pentru Protectia Plantelor s-au luat 260.000 de lei care au fost distribuiti astfel:
Consilierii municipali ai Baniei au pus ieri la zid Directia de urbanism a primariei, dupa ce au descoperit ca termenele pentru avizarea si eliberarea documentatiilor tind spre infinit, unele Planuri Urbanistice de Detaliu (PUD) sunt acceptate cu stampila unor arhitecti fara drept de semnatura, iar strazile denumite in Planurile Urbanistice Zonale (PUZ) nici nu exista.
Prezentarile vor fi sustinute de lectori din cadrul institutiilor partenere, Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala, Oficiul Judetean de Consultanta Agricola, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca schimbarea celor doi din functii a fost facuta la propunerea secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, si a fost aprobata de Biroul Permanent cu 5 voturi "pentru", 2 abtineri si un vot "impotriva".
Daca, in privinta incalzirii centrale, foarte putine dintre localitatile judetului indeplinesc conditiile impuse de lege, comuna Poiana Mare ar putea fi din nou propusa pentru a deveni oras deoarece, conform datelor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, are o populatie de aproape 12.000 de locuitori.
Desi, cel putin pe moment, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj nu este amenintata cu evacuarea si nu plateste nici un leu pentru sederea in cladirea retrocedata fostilor proprietari acum mai bine de un an, conducerea directiei este de parere ca zilele in care institutia va functiona in actualul sediu de pe strada Paltinis sunt numarate.
STS si SPP sunt transformate in structuri departamentale in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, devenind DTS (Directia de Telecomunicatii Speciale) si DPP (Directia de Paza si Protectie).
"...o chestiune de moralitate" Directia Judeteana pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Inspectoratul Judetean in Constructii, Autoritatea Rutiera Romana, Directia Generala a Finantelor Publice, Garda Financiara, Casa de Asigurari de Sanatate Gorj, Autoritatea de Sanatate Publica sunt numai cateva din institutiile care si-au adus prinosul la bugetul PNL.
"As vrea sa mentionez ca 2006 a fost un an in care procesele de reforma interna in serviciu au continuat, si din acest punct de vedere stau marturie cifrele statistice care au mers pana la trecerea in rezerva din cadrul serviciului a oricarui ofiter care a avut legatura cu directia I si directia a VI-a a fostei Securitati", a spus seful statului, care in luna octombrie a anului trecut afirma ca mai sunt doar cativa fosti generali de securitate la SRI.
Dupa negocierea la sange care s-a desfasurat in interiorul coalitiei guvernamentale democratilor, in fiecare judet al tarii cate 30 de directori si adjuncti numiti pe baza algoritmului politic, de la Directia Generala a Finantelor Publice, Directia Agricola sau cea Sanitar-Veterinara si pana la Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Domeniilor Statului sau Casa de Sanatate.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol. ... In cazul unei poluari accidentale, intreaga raspundere revine organizatorului cursei, care are obligatia de a anunta in cel mai scurt timp Directia Apelor Dobrogea-Litoral.
google-analytics.com