Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (3.76 secunde)
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva:
Pentru eficientizarea actiunilor, acest compartiment a fost transformat in Directia Juridica, cu preluarea birourilor Contracte si Urmarire Debitori. ... Dintre acestea,2.000 de dosare au fost solutionate favorabil, debitele aferente acestora fiind recuperate in totalitate, restul de 5.000 de dosare aflandu-se inca pe rolul instantelor constantene.
Cofinantarea "Fermierului" se aloca prin Banca Comerciala Romana (care a castigat licitatia) cu dobanda de 5% pe o perioada de maximum zece ani si cu o perioada de gratie cuprinsa intre unu si cinci ani.
Astfel, desi potrivit algoritmului politic, postul de director adjunct de la Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta revenea PC-ului, „reprezentantul nostru care ar fi trebuit sa se prezinte la concurs, nu a fost anuntat de data examenului”, a declarat deputatul PC Andrian Mihei, indignat de faptul ca pe acest post a fost numit un penelist.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
Serviciul Roman de Informatii (SRI), Serviciul de Informatii Externe (SIE), Directia Generala de Informatii a Apararii (DGIA, serviciul secret al Armatei) si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI, serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor).
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
Directia de Sanatate Publica (DSP) Dolj a dispus ieri masuri deosebite in vederea gazduirii temporare a locuitorilor care va trebui sa-si paraseasca locuintele din cauza inundatiilor.
Intr-o prima faza au fost finalizate anchetele sociale pentru locuitorii din Rast, pentru ca acestia sa poata beneficia de ajutorul de urgenta de 1,5 milioane oferit de guvern.
Daca insa esti in cautarea unui nou inceput, daca vrei sa faci o schimbare radicala in viata ta, pornind de la interior, o casa cu un Numar Karmic te poate ajuta sa te indrepti in directia potrivita pentru a evolua din punct de vedere spiritual.
Directia Generala de Protectie Civila si Urgente din cadrul Ministerului de Interne al Spaniei a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsoare pentru Provincia Lleida, de vant puternic pentru provinciile Huesca, Lleida, Girona, Tarragona, Castellon si pentru provinciile din Insulele Baleare, Girona, Asturias, Cantabria, Gipuzkoa si Bizkaia.
In acest mod, Autoritatea de Management a Programului Operational Regional care functiona in cadrul MDRT aproba deciziile de finantare a proiectelor, iar Directia Generala pentru Turism din cadrul aceluiasi minister avea calitatea de beneficiar pentru un domeniu al programului si cheltuia sumele astfel obtinute, se spune in document.
In plin sezon estival, Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral inca mai organizeaza licitatii pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja ramase fara stapan.
Colac peste pupaza, un memoriu anonim sosit ieri pe adresa redactiei noastre il acuza pe comisarul sef Tudorel Ene si oamenii sai, comisarii Marin Buzescu si Petre Spataru, de "trantirea" concursului care a avut loc pe 30 mai la Directia Politiei de Frontiera pentru ocuparea unor functii de personal civil.
Obiectul isi ajusta viteza si pozitia in functie de avion de parca s-ar fi jucat cu noi, accelera, se oprea, inainta cu viteza noastra, in aceeasi directie, ca si cum ar fi stat nemiscat, apoi schimba din nou directia.
Daca te trezesti prezentandu-te cu ceea ce vei fi tu sau cu ceea ce ai fi facut in viata daca nu te-ar fi sabotat o alta persoana, sau mai multe persoane, ai luat-o in directia gresita.
Acest obiect zburator a tot reaparut, timp de 5 sau 6 zile. ... - Intr-o seara de iulie 1927 sau 1928, am vazut, impreuna cu numerosi alti martori, un cilindru iradiant care zbura in directia est.
A vazut apoi, uimit, plutind in aer, la aproximativ 1,5 metri deasupra solului, un obiect plat argintiu mat. ... Viteza lor putea fi de 4-5 ori mai mare decat a avioanelor care mai survolau zona.
Solutii improvizate pentru respectarea termenelor-limita Lipsa de personal care sa acorde primarilor consultanta si termenele-limita pe care directia este nevoita sa le respecte pentru predarea proiectelor sunt motivele pentru care reprezentantii directiei sunt nevoiti sa improvizeze solutii de salvare.
Conform legii, Directia Tehnic, Investitii si Gospodarire Comunala din cadrul primariei a intocmit un referat pe care l-a inaintat spre contrasemnare primarului, acesta la randul lui fiind de acord.
google-analytics.com