Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (3.22 secunde)
Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a identificat peste 7.600 de persoane fizice care detin in oras de la doua apartamente in sus.
"Pentru proiect i-am ajutat si noi de la primarie, dar in principal au fost indrumati de catre cei de la Centrul de Consultanta Agricola de pe langa Directia Agricola, care s-au ocupat de proiect", a spus primarul din Bratovoiesti, Ion Marin.
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Data de 5 iunie este o zi speciala, aceasta fiind Ziua Mondiala a Mediului, fiind instituita in 1972 de Adunarea Generala a Natiunilor Unite.
infiintarea unui organism de reglementare - pe care l-am putea numi Directia Nationala Antigratiere (DNA 2) al carui rost va fi sa consulte diferitele organizatii si organisme interesate in legatura cu oportunitatea aplicarii acestei masuri asupra fiecarei persoane in parte.
Spre surprinderea mea, au aparut in spatiul public o multime de discutii legate de masurile pe care DSP (Directia de Sanatate Publica - n.r.) le-a transmis spre a fi luate de catre Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste aprovizionarea cu apa potabila, dar nu am auzit discutii legate de modul in care furnizorul de apa potabila a ales sa comunice cu autoritatile, respectand legislatia in domeniu in acest moment, a explicat Pintea.
continuati sa alergati, dar nu in directia gresita! ... Mai sunt doar cateva recomandari ale Comisiei care inca trebuie indeplinite, insa nu va opriti, nu stati locului, nu incepeti sa alergati in directia opusa!, ne indemna dl.
Primaria Capitalei acuza Directia de Sanatate Publica (DSP) ca a refuzat sa-i testeze pe varstnicii centrului din Berceni. ... Directia de Asistenta Sociala din PMB a asteptat trei zile testarea ceruta la DSP, iar ulterior a facut-o prin mijloace proprii”, dupa cum informeaza Primaria intr-un comunicat.
Fostul director de la Directia Silvica vrea sa execute silit regia de vreo suta de milioane, directorul Bordeianu de la Teatru si el vrea sa isi ia salariul inapoi pe lunile cit a stat pe tusa, directorul Malancea de la spital se gindeste si el serios sa dea in judecata Minitesterul Sanatatii si parca vad ca peste vreun an executa silit spitalul la care era director.
In fine, la Directia de Munca PD-ul o are pe Daniela Dragomir. ... Si mai vrem sa aflam si noutatile in materie de Directia pe care o conduce de la ea, nu de la Bucuresti.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Duminica, formatia Directia 5 are programat un concert la Craiova.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Ioan Toma si Victor Florea de la Directia Agricola, Constantin Enacache, de la Centrul de Consultanta Agricola, Teodor Dimitriu de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, Florentin Pietraru de la societatea Termica, Aurel Suster, patronul fostului Recopan, au fost prezenti la sediul PSD.
5/7, scara B, etajul II este un apartament de 50 metri patrati. ... Spre exemplu, Directia pentru Agricultura sau Directia Silvica.
Lopez a precizat ca se afla pentru a treia oara la Bucuresti in ultimele trei luni, impresiile sale fiind “din ce in ce mai bune“, ceea ce, in opinia sa, inseamna ca lucrurile “se misca in directia buna“.
Sambata, in fata Salii Sporturilor din Targoviste, la un miting electoral, presedintele PSD, care si-a facut aparitia pe ritmurile slagarului a€žEsti tot ce am eua€œ al trupei Directia 5, a fost prezentat de gazde drept a€žfiul Damboviteia€œ.
Conservatorul Picu Apostol Roman este extrem de nemultumit de faptul ca Directia Plantelor, al carei director este, nu va mai intra in posesia unui teren in suprafata de peste 20 de hectare.
Responsabili de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Directia Judeteana de Statistica, Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul Judetean au format o comisie ce se va ocupa de organizarea scrutinului.
Consiliul Judetean, considerand ca decizia Guvernului este in contradictie cu legea, a refuzat sa achite factura si a facut o contestatie la Directia de Finante.
google-analytics.com