Cautare

183 de rezultate pentru "diplome spiru haret" (2.54 secunde)
Reforma in educatie nu trebuie facuta pe genunchi, la ordinul unui presedinte de nota 7 si la sugestiile lui Mircea Miclea, un fost ministru care a patronat nasterea fenomenului Spiru Haret.
Aceasta este formata din FSLI, Federatia "Alma Mater", Federatia "Spiru Haret", Federatia Sanitas, Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Locala, Federatia Sindicatelor din Administratia Publica "Publisind", Federatia Nationala a Sindicatelor din Finante, Federatia Nationala a Sindicatelor din Munca si Solidaritate Sociala, Federatia Nationala a Statisticienilor, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor si Sindicatul National al Politistilor.
Hanganu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca sediul de campanie pe care Sorin Oprescu il va avea la Ploiesti va fi situat intr-un spatiu inchiriat in incinta Universitatii "Spiru Haret" din Ploiesti.
Logistica si resursele de plecare ale partidului sunt asigurate de Aurelian Bondrea, presedintele Fundatiei Romania de Maine si rector al Universitatii Spiru Haret.
De asemenea, ei sunt nemultumiti ca din septembrie vor fi disponibilizati aproximativ 17.000 de angajati din invatamant, de reducerea veniturilor prin aplicarea legii unice de la 1 ianuarie 2010 si de reducerea salariilor cu 15% din noiembrie-decembrie anul trecut.Tot ieri, de la ora 10.00, peste 250 de sindicalisti ieseni din cadrul Federatiei "Spiru Haret" si Sanitas au participat, in fata Prefecturii, la un miting de protest, in timp ce premierul Emil Boc se afla in cladirea Prefecturii, unde discuta cu reprezentanti ai administratiei locale.
A incercat cu sprijinul logistic aal lui Aurelian Bondrea, patronul Universittii "Spiru Haret", sa faca pentru Oprescu un partid, Alianta Nationala a Stangii Democratice.
La fel, sa sustii un distrugator al educatiei din Romania ca Funeriu inseamna sa maculezi numele liberalului Spiru Haret, institu(i)torul educatiei pentru toti.
El era student la Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti, eu, elev la Liceul "Spiru Haret". Am fost invitat la o adunare a asociatiei studentilor de la Facultatea de Matematica, care-si alegeau reprezentantii.
Se stie, insa, ca gruparea "Spiru Haret", daca o putem numi astfel, este strans legata de UNPR, care a si incercat de-a lungul timpului sa promoveze diverse nume din preajma lui Bondrea in functii grele (un exemplu ar fi propunerea, acum cateva luni, a generalului Doinel Dinuica, prorector la USH, drept membru al CSM).
Reprezentantii celor patru federatii sindicale din invatamint - FSLI, Spiru Haret, Alma Mater si FSLI au pichetat ieri sediul Parlamentului.
Centralele termice Debarcader si Pacii vor fi date in administrarea unor centre bugetare din invatamant, deoarece asigura alimentarea cu agent termic a Colegiului National "Spiru Haret" si a Grupului Scolar Tehnologic "Ion Mincu".
Instanta a procedat corect si Legea învatamântului a fost respectata“, a spus Constantin Lungulescu, vicepresedintele Sindicatului Învatamântului Preuniversitar, filiala „Spiru Haret“.
Cat despre experienta profesionala, se stie ca Minca (41 de ai), fosta muncitoare, subalterna a lui Serban Mihailescu la intreprinderea "Steaua Rosie" si fosta secretara, a absolvit, cam tarzior, pe la 30 de ani, o facultate cu frecventa partiala, la "Spiru Haret", cu media generala 6,60, deci nu ar fi chiar un geniu economico-managerial.
Presedintele executiv al Federatiei din Invatamant "Spiru Haret", Marius Nistor, a sustinut in fata manifestantilor adunati in Piata Victoriei, ca daca sindicalistii se opresc aici, nu se rezolva nimic, propunand intrarea in grva generala din 31 mai.
Intr-un an in care multi dintre absolventii Universitatii "Spiru Haret" sunt obligati sa repete examenul de licenta, exista si situatii in care diplomele obtinute la aceasta institutie permit ocuparea unor functii importante.
In 2008-2009 a fost seful IPJ Dolj si in paralel cadru didactic titular si prorector al Universitatii "Spiru Haret", filiala Craiova.
Intre acestea se afla Colegiile "Henri Coanda", "Spiru Haret" si "Ecaterina Teodoroiu".
TVRM dispare - apare TVH 2.0, cu Lazaroiu in frunte Postul va avea si o emisiune "Alba ca Zapada" Aparitia acestui post va fi sincrona cu disparitia TVRM(Romania de Maine) - postul de cultura si educatie de pe langa Universitatea Spiru Haret a rectorului Bondrea.
Mihai Viteazul, Ion Heliade Radulescu, Gheorghe Lazar si Spiru Haret s-au intors astfel acolo unde ii stie o tara intreaga.
Proiectul care presupune refunctionalizarea silozului si cladirii morii este semnat de Andrei Constantin si Dobre Ada, ambii studenti in anul 5 la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii "Spiru Haret", potrivit arhimania.ro.
google-analytics.com