Cautare

183 de rezultate pentru "diplome spiru haret" (3.33 secunde)
La Liceul "Spiru Haret" din Bucuresti, unde am invatat sapte ani, trebuind, din cauza razboiului, sa ma mut pentru ultima clasa la Fagaras, am beneficiat, pe baza de concurs, de una din cele cinci burse asigurate de parintii elevilor, "Spiru Haret" fiind pe atunci un liceu preferat de "inalta societate bucuresteana".
Profesorii si oamenii de cultura, premiati la zi de sarbatoare Craiova, vechiul scaun al Olteniei, s-a distins intotdeauna ca un centru cultural, spiritual, economic, astfel ca si astazi numele sau este rostit cu drag de cei care prin munca lor au reusit sa-l duca mai departe pe plan national si international si care sunt rasplatiti cu diplome de excelenta si onoare.
Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. ... Pe vremea lui Spiru Haret, ca sa obtii titlul de profesor, treceai prin examene foarte dure, trebuia sa inveti pedagogie, iar la final numirea era semnata de Rege.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.
Autoritatea care elibereaza documentul de recunoastere a unei astfel de diplome este insa diferita in functie de profesie. De exemplu, in domeniul medical, statul italian recunoaste anumite profesii sanitare in baza unei diplome de studii pentru desfasurarea activitatilor de profilaxie, diagnoza, ingrijire si reabilitare.
Acest lucru se datoreaza, în principal, conceptiei potrivit careia cu cât portofoliul personal cuprinde mai multe diplome, cu atât esti mai calificat pentru un job anume si deci valoros pentru angajator. „Cu cât ai mai multe diplome, cu atât da mai bine la CV.
Acest lucru se datoreaza, în principal, conceptiei potrivit careia cu cât portofoliul personal cuprinde mai multe diplome, cu atât esti mai calificat pentru un job anume si deci valoros pentru angajator. „Cu cât ai mai multe diplome, cu atât da mai bine la CV.
Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, vor sustine o conferinta de presa, vineri seara, la sala "Spiru Haret" din Palatul Parlamentului, dupa anuntarea rezultatului votului din plenul Legislativului.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Letitia Dobranici este medic primar psihiatru in cadrul spitalului CF2 din Bucuresti si lector universitar la Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Spiru Haret.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) si Federatiei Sindicale "Spiru Haret" au declarat ca nu vor inainta liste cu numele persoanelor din invatamant suspectate ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe motiv ca ceea ce se intampla acum este "o campanie exagerata, o intoxicare voita a populatiei".
Reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" au fost prezenti la Parlament, unde au distribuit 270 de scrisori nominalizate pentru deputatii si senatorii Puterii, in care le-au solicitat acestora sa nu voteze bugetul invatamantului propus de Guvern.
Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei "Spiru Haret", a declarat ca aceasta decizie este un prim pas, dar nu este singurul punct care trebuie rezolvat pentru imbunatatirea educatiei romanesti.
Directoarea economica din cadrul Primariei Eforie, studenta de mana cu primarul Un alt tinerel (si nu prea) studios pe bancile facultatilor este si primarul din orasul Eforie, Ovidiu Brailoiu. Acesta s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Spiru Haret".
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
Spiru Haret, str. M.Kogalniceanu, str. I.G. Duca etc.). In prima faza a graficului de reabilitare a tramei stradale a fost inclusa si strada 23 August din Eforie Sud, zona unde s-au si finalizat, ieri, lucrarile de asfaltare.
La randul ei, Federatia "Spiru Haret" solicita presedintelui Senatului, Ilie Sarbu, printr-o scrisoare deschisa, introducerea pe ordinea de zi, in regim de urgenta, respingerea Ordonantei de Urgenta prin care se amana majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice de la 1 octombrie 2008 Sindicalistii apreciaza ca votarea respingerii OUG 136/2008 privind amanarea legii de majorare cu 50 la suta a salariilor profesorior, este unica solutie viabila pentru ca personalul didactic sa beneficieze de cresterea salariala votata de Parlamentul Romaniei, se arata in scrisoarea trimisa, luni, presedintelui Senatului.
Alina Elena Tanasescu este avocata, lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova, membru marcant al PSD si consilier judetean din partea acestui partid.
O asemenea decizie era de asteptat, nu doar pentru ca are varsta de pensionare, ci si pentru ca Bica se afla la conducerea filialei craiovene a Universitatii "Spiru Haret" Bucuresti, activitatea universitara ocupandu-i o buna parte din timp.
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
google-analytics.com