Cautare

181 de rezultate pentru "diicot" (2.52 secunde)
Presedintele a citit articolul 54 alineatul 1 din Legea 303/2004, conform caruia procurorul general al PICCJ, prim-adjunctul si adjunctii acestuia, procurorul general al DNA, adjunctii acestuia, procurorii sefi si procurorul sef al DIICOT si adjunctii acestuia sunt numiti de presedintele Romaniei la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul CSM, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani in functia de judecatori sau procurori pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.
Anuntul a fost facut de DIICOT, care precizeaza ca aceasta a condus din 2014 o retea care a falsificat bancnote de 100 de lei in valoare de 1,7 milioane de lei.
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Ofiterii BCCO Craiova, coordonati de un procuror din cadrul DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova, au ridicat ieri-dimineata noua persoane din Craiova si Filiasi, acuzate de comiterea de infractiuni cu carduri de credit.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR au destructurat un grup infractional organizat, constituit din 24 de persoane, specializat in savarsirea de fraude informatice, conform unui comunicat de presa al DIICOT.
Peste 90 de specialisti de la Serviciul Crima Organizata, procurori DIICOT, dar si jandarmi au descins ieri-dimineata in noua vile din orasul mehedintean.
Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
am auzit la o televiziune aseara, pe un domn cu batistuta la rever, foarte elegant si foarte bun jurnalist, care probabil a primit si el de la altcineva, cateva informatii, ca e certa dorinta noastra de a comasa DNA cu DIICOT.
Comisia SRI a finalizat raportul referitor la Omar Hayssam, in care se arata ca SRI nu este responsabil de disparitia sirianului, pentru ca DIICOT nu a mai solicitat Serviciului sa-l monitorizeze pe inculpat, dupa eliberarea acestuia, desi el era cercetat in mai multe dosare de urmarire penala.
Neconstitutionalitatea comisiei speciale Fostul ministru al Economiei Codrut ßeres a fost acuzat de procurorii DIICOT in dosarul privatizarilor strategice ca ar fi servit interesele retelei lui Stamen Stantchev in mai multe cazuri, de la privatizari pana la contracte ieftine de energie, in cazul Alro Slatina.
AMP critica si avertismentul de joi al ministrului Justitiei, Monica Macovei, potrivit caruia amendamentele aduse OUG 131 privind DIICOT "sunt menite a decredibiliza procurorii". "Ordonanta de urgenta 131/2006 (privind functionarea DIICOT - n.
Liderul PRM Cluj, Gheorghe Funar (foto), a remis un comunicat in care arat ca Emil Boc - presedinte al PD si primar al municipiului Cluj-Napoca - "a inceput o actiune de intimidare a procurorilor de la DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj", in loc sa ia atitudine "impotriva actelor de coruptie, a santajelor si a traficului de influenta care sunt documentate de catre procurori si politisti".
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Si ca sa dea peste bot presei, care, dupa ce a contribuit cu brio la sporirea haosului, a inceput sa injure zdravan guvernarea, DIICOT il salta de Constanta, de unde locuieste, si-l aduce la Bucuresti, desi se vede ca omul nostru e dus cu pluta.
Deputatul Mihail Boldea este cercetat de catre DIICOT in urma unei anchete asupra unui grup infractional care a comis un prejudiciu de 1 milion de euro.
Procurorii DIICOT descriu modul in care conducerea HIDROELECTRICA a incheiat mai multe contracte care au pus in pericol sistemul energetic national si care au creat pagube societatii si economiei nationale.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
google-analytics.com