Cautare

181 de rezultate pentru "diicot" (4.21 secunde)
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat ieri cu 178 de voturi "pentru", 54 de voturi "impotriva" si 5 abtineri Legea de respingere a Ordonantei DIICOT. Astfel, deputatii au adoptat cu majoritate calificata proiectul de respingere a Ordonantei DIICOT, propus de Comisia juridica.
In urma descinderilor efectuate de mascati si procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Hunedoara, au fost gasite sapte baxuri de sticlute pline cu droguri (ketamina).
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, cu sprijinul politistilor, au facut ieri 22 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii, in urma a doua cereri de comisii rogatorii formulate de autoritatile franceze, care vizau activitatea a doua grupuri infractionale organizate.
Aceasta intrucat, potrivit declaratiilor facute publicatiei noastre de comisarul sef Victor Popescu, seful Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta, Interpolul nu a reusit inca sa dea de urma lui Oprea, in timp ce Marian Alexandru, prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, ne-a precizat faptul ca, de cand dosarele rambursarilor de ilegale de TVA au ajuns "aproape finalizate" in competenta DIICOT (Directia de Investigare a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie Bucuresti), nici un procuror constantean nu mai detine informatii cu privire la stadiul cercetarilor referitoare la aceste grave cazuri de fraudare a bugetului de stat.
Parlament care, nimeni nu stie de ce, a respins fara greturi si explicatii coerente Ordonanta DIICOT dupa care procurorii actionau impotriva crimei organizate inca din februarie. ... Anchetatorii DIICOT se vad acum vaduviti de principalul lor mod de probatiune:
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
Tribunalul Dolj a dispus ieri, la solicitarea procurorilor DIICOT, o noua arestare intr-o alta cauza privind rambursari ilegale de TVA obtinute de la Finantele doljene.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat propunerea legislativa a deputatului PRM Lucian Bolcas referitoare la suspendarea aplicarii ordonantei care permite DIICOT sa intercepteze convorbirile telefonice si sa verifice conturile bancare fara aprobare judecatoreasca.
ar putea fi in atentia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) la aceasta ora.
Toate returnarile ilegale de TVA ale lui Genica au fost adunate de DIICOT sub aceeasi coperta.Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), din cadrul Parchetului General, au conexat toate cauzele în care este cercetat omul de afaceri craiovean Genica Boerica, afirma surse judiciare, citate de NewsIn.
Mihaela Rosana Bitu a fost arestata dupa ce procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Timisoara au acuzat-o ca vineri transferase echivalentul a 2,2 milioane de euro în alte conturi BRD din Timisoara si Bucuresti, folosindu-se de parola de acces a directorului de sucursala.
Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova, sprijiniti de colegii de la Protectie Interna si sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat ieri-dimineata opt perchezitii domiciliare, dintre care sapte in Craiova si una in comuna Valea Stanciului, in urma carora au ridicat si dus la audieri sase persoane, membrii unei grupari care se ocupa cu infractiuni cu carti de credit.
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci. ... Membrii gruparii aduceau periodic din Turcia cantitati cuprinse intre 6 si 10 kg de heroina, drogurile fiind destinate comercializarii pe teritoriul Romaniei sau Germaniei, se arata intr-un comunicat al DIICOT.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Mai multi membri ai unei grupari, suspectati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, au fost ridicati ieri-dimineata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova in urma a 11 perchezitii efectuate in Banie si judetul Dolj Ofiterii BCCO Craiova au reusit, in urma investigatiilor desfasurate sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, destructurarea unui grup infractional organizat, format din 13 membri, specializat in comiterea de infractiuni cu carti de credit.
"Sex nebun cu SRI si DIICOT". ... Bravo, DIICOT! Si iata, in continuare, de ce. Imi imaginez cam cat a costat supravegherea pe teren a unui numar atat de mare de persoane atatia ani, pentru ca suspectii si suspectele circulau in spatiul geografic ca niste electroni liberi.
DIICOT a trimis in judecata pentru spalare de bani si alte infractiuni economice cinci persoane acuzate ca au incasat ilegal TVA din exportul fictiv de masti de gaze, prejudiciul estimat fiind de peste 165 de miliarde de lei vechi.
Un hacker roman de 20 de ani, cercetat pentru spargerea serverelor NASA si ale armatei SUA Un hacker roman din Timisoara, in varsta de 20 de ani, a fost retinut de DIICOT, fiind acuzat ca a spart serverele NASA si ale armatei Statelor Unite si pentru atacuri informatice la adresa site-urilor guvernului SUA si al Pentagonului, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
Ulterior, dosarul a fost preeluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, pentru ca, in urma cu o luna, sa ajunga la DIICOT Brasov.
Procurorii DIICOT, impreuna cu mascatii si politia au descins astazi in mai multe hypermaketuri din Capitala, dar si din tara unde au confiscat documente si au arestat zeci de responabili de raioane.
google-analytics.com