Cautare

310 de rezultate pentru "diana" (6.01 secunde)
In schimb, ceilalti lideri mentionati de electorat beneficiaza de procente identice de incredere cu cele ce vizeaza optiunile electorale. (Diana Nedelcu)
Proiectul de lege mai prevede ca functionarii publici nu pot fi sanctionati pentru sesizarea, cu buna-credinta, a comisiei de disciplina, cu privire la incalcarea normelor de conduita. (Diana Nedelcu)
(Diana Nedelcu)
Am un respect deosebit pentru fostul presedinte Ion Iliescu. Este pur si simplu o chestiune logica", a declarat senatorul liberal. (Diana Nedelcu)
Totodata, purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca, prin infiintarea PLD, "blocajul din arcul guvernamental devine si mai accentuat si, practic, Guvernul este in imposibilitatea absoluta de a-si exercita activitatea curenta". (Diana Nedelcu)
(Diana Nedelcu)
Aceasta plecare in bloc a lasat Mangalia cu doar 200 de conservatori, sub conducerea fostului prefect PSD de Constanta, Gheorghe Martin, tatal deputatului PSD Eduard Martin. (Diana Nedelcu)
De asemenea, premiul special "Varza à la Cluj" i-a fost acordat lui Miron Mitrea, in timp ce premiul "Musuroi de cartita" i-a revenit Rodicai Stanoiu. Premierea Rodicai Stanoiu a fost facuta de invitatul special al TNL, deputatul Cozmin Gusa. (Diana Nedelcu)
Geoana a cerut stabilirea unei reguli de colaborare intre Putere si Opozitie, precizand ca nu doreste sa asiste la un "concurs de frumusete: care are strategia cea mai frumoasa si mai bine prezentata la televizor". (Diana Nedelcu)
Senatorii au reintrodus in textul Legii ANI un alineat picat la vot in CD referitor la cazul fostilor demnitari a caror avere va putea fi controlata in termen de cel mult 5 ani de la data incheierii mandatului. (Diana Nedelcu)
In textul aprobat de CD, Alianta D.A. avea dreptul la mai multi reprezentanti datorita faptului ca avea grupuri separate in fiecare Camera legislativa. (Diana Nedelcu)
"Acolo (in spatiu UE - n.r), locuintele de protocol sunt destinate demnitarilor exclusiv pe perioada exercitarii mandatului respectiv, nu exista exceptii care sa le prelungeasca dreptul de a-si pastra asemenea locuinte dupa pierderea portofoliului respectiv", a mai precizat senatorul. (Diana Nedelcu)
(Diana Nedelcu)
De asemenea, Mihailescu l-a acuzat pe Secasiu ca "a ignorat total" argumentele sale si ca nu a tinut cont de faptul ca nu exista vreun inscris care sa poate proba activitatea de politie politica. (Diana Nedelcu)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a mentionat ca PSD nu este interesat de o posibila guvernare, dar i-ar putea oferi spijin parlamentar Guvernului Tariceanu. (Diana Nedelcu)
Proiectul de lege a fost respins de Senat, insa CD a fost forul legislativ decizional in acest caz. (Diana Nedelcu)
Contractele le-a facut unul, iar de recuperarea banilor s-a ocupat altcineva - Traian Basescu", a acuzat vicepresedintele PIN, subliniind ca Bucsaru este "parte din siste-mul ticalosit pe care Basescu il infiera". (Diana Nedelcu)
El a mai spus ca nu este surprins ca PC "a reusit performanta colosala" ca totii ministri pe care i-a desemnat in Guvern sa fie anchetati penal, ceea ce ar explica "problema" acestei formatiuni cu Monica Macovei si cu Ministerul Justitiei. (Diana Nedelcu)
El a aratat ca mesajul pe care liderul celei mai importante organizatii PSD din tara il da are capacitatea de a creste sau a scadea popularitatea intregului partid la nivelul tarii. (Diana Nedelcu)
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca este convins ca liderul partidului, Mircea Geoana, va asista la 28 februarie la ale-gerile interne din filiala, si nu la sedinta Parlamentului in care se va dezbate cererea de suspendare a presedintelui. (Diana Nedelcu)
google-analytics.com