Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (3.03 secunde)
Senatorul PSD Serban Valeca a adresat Ministerului Mediului si Padurilor o intrebare in care a cerut detalii despre avizarea de catre acest minister a acordurilor petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare, exploatare incheiate intre Agentia Natională
Regionalizarea - nu pe criterii etnice, ci pe criterii de dezvoltare!! Regionalizarea nu va fi facuta pe criterii etnice, ci pe criterii de dezvoltare, economice, obiectivul principal al organizarii administrative, respectiv a infiintarii regiunilor administrative fiind micsorarea decalajelor de dezvoltare, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii.
Motivul era atunci, si este valabil si acum, anume ca modelul de dezvoltare imitat de Romania se epuizeaza. Iar modelul de dezvoltare este mult mai mult decat simplul acord economic pentru a exporta niste branza de pupaza.
Pai, in ultima vreme, in cadrul actiunilor de dezvoltare a cailor de comunicatie din Europa, cele doua tari (Romania si Bulgaria) mult vaduvite, de-a lungul timpului, tocmai de aceste spatii de transport au cautat si cauta solutii, interesul fiind comun.
Principalele tinte strategice propuse pentru perioada 2005-2007 sunt majorarea cheltuielilor publice destinate sectorului de cercetare-dezvoltare la 1 la suta din PIB pana in 2007, se arata in programul noului Guvern al Romaniei.
Cheltuielile in cercetare si dezvoltare au crescut insa numai pentru 35% din firme, totodata, numai 7% dintre acestea au crescut numarul angajatilor din cercetare-dezvoltare. Raportul mai releva si ca patru din cinci euro investiti in cercetare-dezvoltare-inovare in industria romaneasca provin din surse proprii.
De altfel, cea mai mare parte a noilor locuri de munca provine din noile firme si intreprinderi mici (pana la 49 de salariati inclusiv) aflate in faza de „dezvoltare“, ce se specializeaza in dezvoltarea de noi produse si servicii.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va prelua in totalitate derularea Programului Sapard si, implicit, personalul institutiei, s-a hotarat recent prin ordonanta de urgenta.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia este, in perioada 29-31 mai, gazda conferintei "Turism, dezvoltare economica si ecologica la Marea Neagra", organizata de Fundatia Hanns Seidel. ... "Romania trebuie sa devina atractiva pentru investitori, iar pentru acest lucru trebuie sa concepem strategii de dezvoltare regionala.
Ieri, 28 noiembrie, in sala de conferinte a hotelului "Petrolul" din Eforie Nord a avut loc o dezbatere publica pe tema strategiei de dezvoltare a orasului in perioada 2007-2017.
"Pachetele" de bani Sunt trei tipuri de fonduri prin care vin banii europeni, cel mai important pentru firmele private fiind cel de dezvoltare. ... Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) este fondul structural prin care se finanteaza investitii in sectorul productiv, infrastructura, educatie, sanatate, dezvoltare locala si IMM.
Strategia de dezvoltare a judetului pe urmatorii sase ani care a scos sute de milioane din buzunarul Doljului e pusa în cui de autoritati.
Strategia de dezvoltare a judetului pe urmatorii sase ani care a scos sute de milioane din buzunarul Doljului e pusa în cui de autoritati.
Bugetul alocat prin Fondul European Regional de Dezvoltare (FEDR) 2007-2013, pentru acest fel de investitii, este de 275,25 milioane de euro. ... Valoarea AFN este in functie de regiunea de dezvoltare, valoarea maxima in raport de totalul cheltuielilor este: intreprinderi mijlocii (in regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov - 50%;
Comisia Europeana a aprobat transferul avansului de 2% din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, pentru Programul Operational Regional Romanesc, Regio. ... Fiecare regiune de dezvoltare a Romaniei va primi un procent din fondurile alocate Regio.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta lansarea de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a ghidului pentru Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale" a Programului Operational Regional (POR), domeniul major de interventie 3.3.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a efectuat pana in prezent plati de peste un miliard de euro catre beneficiarii Programului SAPARD.
Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi lansat oficial astazi, iar România va beneficia, pâna în 2013, de fonduri europene de peste opt miliarde de euro, pentru dezvoltarea agriculturii.PNDR a fost aprobat pe 20 februarie 2008 de Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi lansat oficial astazi, iar România va beneficia, pâna în 2013, de fonduri europene de peste opt miliarde de euro, pentru dezvoltarea agriculturii.PNDR a fost aprobat pe 20 februarie 2008 de Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
google-analytics.com