Cautare

3805 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (2.70 secunde)
Body Mind Spirit Expo se afla la a XXIV-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.
Puteti citi in continuare detalii despre viata personala a lui Cristian Diaconescu. ... Pe parcursul celor 4 ani de colaborare povestile au inceput sa treaca din sfera profesionala in sfera personala. ... S-ar intoarce in PSD Labil in viata personala, Diaconescu este instabil si in cariera.
Cu cat Condon citea mai mult despre Kinsey, cu atat isi dadea mai bine seama ca nevoia resimtita de acesta de a explora sexualitatea intr-un context strict stiintific avea o dimensiune extrem de personala.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri in cadrul Congresului PN¥CD ca Romania se balbaie in plan politic si ca asistam la incercarea de instaurare a unui regim de autoritate personala, precum cel din Belarus.
"Asistam la un Guvern de factura personala al domnului Basescu, motiunea il va sanctiona", a declarat fostul premier Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca depunerea motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Boc II este motivata de faptul ca actualul Executiv este unul "de factura personala" a lui Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca nu a avut nici o relatie personala cu omul de afaceri sirian Omar Hayssam si nu el decidea, ca fost sef de stat, cine insotea delegatiile oficiale in vizitele sale in diferite tari.
Octavian Andronic publica pe Amos News, un articol intitulat O drama personala: ... Aceasta declaratie dezvaluie o drama personala: neconcordanta dintre propriile calitati si aspiratii si obiectul muncii.
Astfel, cei fara nicio persoana in intretinere vor avea o deducere personala de 250 de lei. Cei cu o persoana in intretinere vor beneficia de o deducere personala de 375 de lei, iar cei cu doua persoane in intretinere de 500 de lei.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, vorbese despre politica si despre viata personala intr-un interviu pentru ziarul Ring. ... Nu imi place sa imi expun viata personala in public. ... Legat tot de viata personala, Lazaroiu vorbeste si despre fiul sau, care traieste in Finlanda si pe care-l vede destul de rar.
De vina sunt lipsa terenurilor si conditiile impuse de legislatie. Incepand din acest an, prin programul "Sprijinirea construirii de locuinte proprietate personala", statul acorda celor care construiesc pentru prima data o locuinta prin credit ipotecar o subventie de 30% (in limita a 15.000 de euro) din valoarea locuintei.
HARAMICHI-RO este un proiect cultural axat pe dezvoltarea personala si formarea personala a tinerilor talentati, bazandu-se pe voluntari , tineri autodidacti, personalitati si profesori care vor sa ajute la dezvoltarea culturala a noii generatii.
Dragi prieteni, Pentru mine este a patra expozitie personala pe care o deschid distinsei arhitecte, pictoritei, intr-o definitie artistei Maria Sumanaru Pavelescu, iar pentru Domnia sa este a saptea manifestare, a saptea expozitie personala.
Aceasta a descoperit alaturi de toti cei prezenti ce inseamna coaching-ul si cum se poate practica dezvoltarea personala alaturi de antrenori specializati. ... plina de oameni care doresc sa evolueze in business, in viata personala, in relatia de cuplu si atunci de ce sa nu asculte povesti de succes?
Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. ... Foarte multa lume ma intreba cum impac viata personala cu viata de politist.
Dar m-am grabit sa adaug ca exista o "Romanie personala" in care imi e de ajuns sa stiu ca am avut si eu o mama si un tata. Ce am uitat sa precizez e ca aceasta "Romanie personala" e, de fapt, un esec.
La seminarul la care au participat consilierii de preaderare de la nivelul regiunilor de dezvoltare din tara, s-a prezentat si situatia derularii, in judetele pilot, Salaj si Tulcea, a Programului de Dezvoltare Rurala, precum si de importanta fazei a doua, din cadrul acestui proiect, in care se va incerca o conexare a proiectelor derulate in Romania, prin politicile Bancii Mondiale cu cele ale Uniunii Europene.
Ministrul Anca Boagiu a criticat ieri conducerile ADR si presedintii Consiliilor de Dezvoltare Regionala pentru ca nu-si dau interesul pentru proiectele din cadrul unui program de cooperare transfrontaliera aferent anului 2005.
Scopul deplasarii a fost acela de a stabili o serie de acorduri economice bilaterale intre regiunea Sicilia si regiunea de dezvoltare Sud-Est a Romaniei, pe care galateanul o reprezinta.
As face o corectie, nu vorbim de legea regionalizarii, ci vorbim de un lucru foarte simplu, de redimensionarea regimului de dezvoltare economica.
google-analytics.com